HR
EN
01. siječnja / 21:00h

Kako event ne bi bio ugašen, privremeno smo prebacili datum događaja na prvi dan 2022. Još uvijek čekamo novi datum održavanja koncerta, sve novosti javljamo kako budu stizale - hvala vam na strpljenju!

Black Pumas - OTKAZANO!

KONCERT JE OTKAZAN!

“Zbog pandemije koja je u tijeku nije bilo moguće ponovno zakazati našu nastup u Hrvatskoj i morali smo donijeti tešku odluku da otkažemo koncert. Apsolutno smo iscrpljeni, ali vratit ćemo se kad budemo mogli!”, poručio je bend.

Povrat sredstava za kupljene ulaznice kreće danas i traje do 14. veljače - detalji niže.

 

ULAZNICE KUPLJENE NA PRODAJNIM MJESTIMA TVRĐAVE KULTURE

Kupci koji su svoje ulaznice kupili u City Pointu šibenskih tvrđava i na Tvrđavi sv. Mihovila trebaju na blagajni Tvrđave Barone, uz predočenje ulaznice i računa, ispuniti zahtjev za povratom sredstava. Povrat novca će se vršiti direktnom uplatom na račun kupaca, najkasnije do 14. veljače 2022.

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

SUSTAV CROATIA TICKETS

Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail croatia-tickets@slobodnadalmacija.hr.

 

Za sve dodatne informacije Tvrđava kulture Šibenik stoji na raspolaganju putem e-maila shop@tvrdjava-kulture.hr ili na broju + 385 91 619 65 67.

 

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti