HR
EN
01. kolovoza / 21:00h

Potvrda o cijepljenju / COVID potvrda nije potrebna za ulazak na koncert jer je rasprodan u smanjenom kapacitetu te su za sve posjetitelje osigurana sjedeća mjesta. Pri ulasku se provode sve propisane mjere (dezinfekcija ruku, mjerenje temperature, prikupljanje kontakt podataka) kako bi osigurali maksimalnu sigurnost posjetitelja na tvrđavi, stoga molimo za razumijevanje i strpljenje prilikom ulaska. Hvala vam!

Vanna

KONCERT JE RASPRODAN!

 

“Izmiješane boje”, "Puna memorija", "Najbolji ljudi" i "Loš trenutak" samo su neki od Vanninih autorskih hitova kojima je posljednjih mjeseci osvojila publiku i domaće top-ljestvice. Jedna od naših najboljih pjevačica jedva čeka povratak na pozornicu!

Vannine nadaleko poznate interpretacije upotpunit će i izvrsni gudači koji će joj se pridružiti na predivnoj pozornici uz njen veliki prateći sastav. Bit će to prava glazbena poslastica, jer ne nastupa se na takvom mjestu svaki dan. Ulaznice za ovaj veliki koncert dostupne su u sustavu Eventim, a koncert će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama.

Singl "Puna memorija" osim publike oduševio je i struku, što dokazuje nekoliko nominacija za glazbenu nagradu Porin. Nominiran je u kategorijama Pjesma godine i Najbolja ženska vokalna izvedba, dok je za najbolji aranžman te pjesme nominiran Goran Kovačić koji je među ostalim zahvaljujući "Punoj memoriji" zaradio nominaciju za producenta godine. Nastavak je to Vanninih uspjeha s prošlogodišnjeg Porina, kada je uz nekoliko nominacija osvojila Porin za najbolji pop album - “Izmiješane boje”, nazvan po njenoj iznimno uspješnoj autorskoj pjesmi.

Vanna je na glazbenoj sceni već trideset godina, a novu glazbu stvara s jednako energije kao i prvoga dana, kada je koautorski stvarala pjesme u svojem 90-tih godina iznimno popularnom sastavu “ET”, što osjeća i njezina vjerna publika. Jedna od naših najboljih pjevačica već godinama piše vlastite autorske pjesme i surađuje s ponajboljim domaćim autorima. Njezine pjesme uvijek pronađu svoj put do vrhova top-lista domaćeg radijskog etera. Na jednoj od najljepših domaćih pozornica publika će imati priliku poslušati presjek Vannine bogate glazbene karijere.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti