HR
EN
09. srpnja / 21:00h

Strana B: Victor da Costa Trio

Nakon izvrsnog koncerta Elvis Stanić Group s kojima smo otpočeli ovoljetne večeri Strane B, na pozornicu nad gradom stižu tri vrhunska glazbenika okupljeni u Victor da Costa Trio.

Trio je predvođen Victorom da Costom, vrhunskim jazz gitaristom brazilskih korijena koji je svoj talent usavršio na Kraljevskom konzervatoriju u Bruxellesu. Njegovo umijeće na gitari potvrđuju brojne nagrade, nastupi na renomiranim belgijskim festivalima i uz brojne jazz glazbenike. Osim aktivnog muziciranja, da Costa ujedno stvara kompozicije u kojima se čuje utjecaj njegovih brazilskih korijena, odnosno zvuka sambe i bossa nove.

Trio uz njega čine Tomi Novak na kontrabasu i udaraljkaš Pavle Golubić, glazbenici koje je publika do sada mogla vidjeti u različitim jazz i pop sastavima. Obojica iza sebe imaju dugačke popise nagrada i suradnje s renomiranim glazbenicima, a s da Costom izvode repertoar sastavljen od Viktorovih autorskih kompozicija i jazz standarda. Bez sumnje je da će zvuk Tria upotpuniti ljetni ugođaj na tvrđavi i biti savršena uvertira u vikend. 

 

INFO O ULAZNICAMA

  • Ulaz je slobodan za članove Kluba prijatelja i posjetitelje s važećom dnevnom ulaznicom.
  • Ograničen broj ulaznica za koncert Strane B dostupan je na ulazu Tvrđave Barone po cijeni od 40 kuna (od 5. srpnja).
  • Zbog trenutne epidemiološke situacije kapacitet gledališta je ograničen.  

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti