HR
EN
04. kolovoza / 21:00h

Na žalost publike i organizatora događaja "Sporky Disco", na kojem su trebali nastupiti Jennifer Cardini & Kevin Yost, najavljeni program se neće održati. Svi posjetitelji koji su ulaznicu kupili u pretprodaji povrat novca mogu ostvariti redovnim kanalima sustava Entrio.

Sporky Disco | Jennifer Cardini & Kevin Yost - OTKAZANO!

 

KEVIN YOST

Ovaj studiozni perkusionist, potpisnik čak 70 objavljenih vinila, miljenik je domaće publike te promišljeni muzički selektor čiji rad obožava i Eric Clapton, dolazi u Šibenik.

Amerikanac Yost je već u dobi od četiri godine prvi puta u ruke uzeo palice za bubnjeve. Fascinacija glazbom je s vremenom samo rasla, pa se tamo 80-ih navukao na house, žanr u kojem i danas najradije pliva, vješto ga kombinirajući s jazz elementima. Ovaj glazbenik se proslavio već sa svojim prvim albumom One Starry Night iz 1998., koji danas ima status house klasika.

Ako ćemo u brojeve, Yost se može pohvaliti s osam objavljenih albuma te gotovo sto izdanih singlova, a zanimljivost je i da stoji iza čak 1500 pjesama koje kolaju po plesnim podijima diljem svijeta, ali se nisu službeno našle na nekome izdanju. Upravo je potonje jedna od posebnosti njegova pristupa DJ-ingu: malo je vjerojatno da će vam na njegovom nastupu koristiti Shazam jer Yost nerijetko slaže 'all-original' setove u kojima pušta stvari koje je producirao ekskluzivno baš za taj party.

Ovaj ritmičan lik poznat je i kao producent filmske glazbe, a okušao se i u glumi. Nastupao je u kultnom Portu prije 10-15 godina, a njegov set na Tvrđavi sv. Mihovila otprije nekoliko godina u memoriji fanova ima status megadogađaja pa se i danas može čuti 'Nikad dosta Kevin Yosta'!

 

JENNIFER CARDINI 

Prvo je osvojila Pariz, pa Berlin, a onda i cijeli svijet. Kao DJ, producentica i šefica uglednog labela ta fantastična žena danas doslovno drži tri kantuna kuće, odnosno scene elektroničke glazbe. Njezino ime je Jennifer Cardini, a trenutačno poslanje joj je da vas raspleše 4. kolovoza na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila.

Karizmatična francuska umjetnica sa stalnom adresom u Njemačkoj stiže nam na vrhuncu svoje profesionalne i artističke afirmacije na svim poljima jer podjednako je uspješna u studiju, za pultom u klubovima i na čelu svoje izdavačke kuće Correspondant koja je upravo proslavila deseti rođendan. 

Svojim izborom muzike i nepogrešivim ukusom, Cardini danas nameće klupske i diskografske trendove, a plesače na podiju oduševljava svojom energijom. Njezin specifičan stil miksanja i čuveni, ‘cardinijevski’ vibe koji širi oko sebe, uskoro će nam biti na dohvat ruke na šibenskoj ljetnoj pozornici gdje će publika moći osjetiti ono najbolje od ‘šporkog diska’. 

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!