HR
EN
04. kolovoza / 21:00h

Na žalost publike i organizatora događaja "Sporky Disco", na kojem su trebali nastupiti Jennifer Cardini & Kevin Yost, najavljeni program se neće održati. Svi posjetitelji koji su ulaznicu kupili u pretprodaji povrat novca mogu ostvariti redovnim kanalima sustava Entrio.

Sporky Disco | Jennifer Cardini & Kevin Yost - OTKAZANO!

 

KEVIN YOST

Ovaj studiozni perkusionist, potpisnik čak 70 objavljenih vinila, miljenik je domaće publike te promišljeni muzički selektor čiji rad obožava i Eric Clapton, dolazi u Šibenik.

Amerikanac Yost je već u dobi od četiri godine prvi puta u ruke uzeo palice za bubnjeve. Fascinacija glazbom je s vremenom samo rasla, pa se tamo 80-ih navukao na house, žanr u kojem i danas najradije pliva, vješto ga kombinirajući s jazz elementima. Ovaj glazbenik se proslavio već sa svojim prvim albumom One Starry Night iz 1998., koji danas ima status house klasika.

Ako ćemo u brojeve, Yost se može pohvaliti s osam objavljenih albuma te gotovo sto izdanih singlova, a zanimljivost je i da stoji iza čak 1500 pjesama koje kolaju po plesnim podijima diljem svijeta, ali se nisu službeno našle na nekome izdanju. Upravo je potonje jedna od posebnosti njegova pristupa DJ-ingu: malo je vjerojatno da će vam na njegovom nastupu koristiti Shazam jer Yost nerijetko slaže 'all-original' setove u kojima pušta stvari koje je producirao ekskluzivno baš za taj party.

Ovaj ritmičan lik poznat je i kao producent filmske glazbe, a okušao se i u glumi. Nastupao je u kultnom Portu prije 10-15 godina, a njegov set na Tvrđavi sv. Mihovila otprije nekoliko godina u memoriji fanova ima status megadogađaja pa se i danas može čuti 'Nikad dosta Kevin Yosta'!

 

JENNIFER CARDINI 

Prvo je osvojila Pariz, pa Berlin, a onda i cijeli svijet. Kao DJ, producentica i šefica uglednog labela ta fantastična žena danas doslovno drži tri kantuna kuće, odnosno scene elektroničke glazbe. Njezino ime je Jennifer Cardini, a trenutačno poslanje joj je da vas raspleše 4. kolovoza na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila.

Karizmatična francuska umjetnica sa stalnom adresom u Njemačkoj stiže nam na vrhuncu svoje profesionalne i artističke afirmacije na svim poljima jer podjednako je uspješna u studiju, za pultom u klubovima i na čelu svoje izdavačke kuće Correspondant koja je upravo proslavila deseti rođendan. 

Svojim izborom muzike i nepogrešivim ukusom, Cardini danas nameće klupske i diskografske trendove, a plesače na podiju oduševljava svojom energijom. Njezin specifičan stil miksanja i čuveni, ‘cardinijevski’ vibe koji širi oko sebe, uskoro će nam biti na dohvat ruke na šibenskoj ljetnoj pozornici gdje će publika moći osjetiti ono najbolje od ‘šporkog diska’. 

 

Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji, 

U utorak 28.6., Tvrđava Barone otvorena je za posjetitelje do 19 sati.

U srijedu 29.6., Tvrđava Barone otvorena je za posjetitelje do 20 sati.

Dobro došli!