HR
EN
05. lipnja / 21:00h

Pri ulasku na koncert posjetiteljima će se, uz obaveznu dezinfekciju ruku, mjeriti tjelesna temperatura i prikupljati kontakt podatci.

Hvala na strpljenju i razumijevanju.

Silente & Bluvinil - RASPRODANO!

ULAZNICE SU RASPRODANE!

 

Dubrovački Silente vraćaju se u Šibenik nakon 6 godina i to na pozornicu tvrđave gdje će nastupiti prvi put i to u društvu domaćih snaga, grupe BluVinil.

Silente su posljednji put u Šibeniku nastupili krajem ljeta 2015., no puno toga se bendu dogodilo od tada. Nakon tri studijska albuma i gomile hitova band trenutno u studiju završava rad na četvrtom albumu čiji se izlazak očekuje krajem godine. Isti je već najavljen singlovima “Navečer se srca lome” i “Mene moje uši lažu”, dok će novi, “Nikada ovako”, biti predstavljen već idući tjedan.

BluVinil su možda i najbrže rastući domaći pop rock band trenutno, čiji je singl “Apaši” strelovito osvojio domaći eter i publiku te u samo par mjeseci prešao 200.000 pregleda na YT. Ovo će im biti i prvi pravi veliki nastup u domaćem gradu i to baš na jednoj od najljepših koncertnih pozornica u Hrvatskoj.

 

Ulaznice u prodaji od utorka, 31. ožujka (u 10 sati) na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.

Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti