HR
EN
10. rujna / 20:00h

Info & satnica:

ULAZ: 19h

KONCERT: 20h

Koncert se održava u ograničenom kapacitetu gledališta, u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, mjerenje temperature i prikupljanje kontakt podataka posjetitelja) kako bi osigurali maksimalnu sigurnost svih prisutnih na tvrđavi, stoga za ulazak nije potrebna COVID potvrda.

Šibenska narodna glazba & 4 Tenora - RASPRODANO!

KONCERT JE RASRODAN!

 

Šibenska narodna glazba ove se godine vraća na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila gdje će na svom cjelovečernjem koncertu ugostiti jedne od najtraženijih glasova na hrvatskoj glazbenoj sceni, 4 Tenora. Tako će se orkestru pod ravnanjem maestra Damira Marušića pridružiti Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak.

Orkestar koji djeluje preko 170 godina svakim svojim koncertom iznova iznenadi publiku novim, svježim repertoarom, a za nastup na Mihovilu su pripremili vječne klasike čije će instrumentalne aranžmane obogatiti snažni vokali 4 Tenora. I jedne i druge aktere ove koncertne večeri publika željno iščekuje: Glazbare jer su njihovi koncerti na tvrđavi jedni od rijetkih nastupa uživo. Naime, orkestar godišnje održi samo dva koncerta uživo. S druge strane, 4 Tenora i šibenska publika očito imaju neku „tajnu vezu“ sudeći po sada već 4 osvojene nagrade publike na Večerima dalmatinske šansone (2017., 2019., 2020., 2020.).

Detalji o programu bit će objavljeni uskoro, no bez sumnje je da će rujanska večer ostati u dugom sjećanju onih koju svoju ulaznicu osiguraju na vrijeme i pridruže se koncertu na pozornici među zidinama najstarije šibenske tvrđave.

 

ULAZNICE

Od petka, 20.8. u 12 sati ulaznice su dostupne u regularnoj prodaji:

 

EPIDEMIOLOŠKE MJERE

Organizator Tvrđava kulture Šibenik ističe kako će se događanje održavati u ograničenom kapacitetu gledališta, u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, mjerenje temperature i prikupljanje kontakt podataka posjetitelja) kako bi osigurali maksimalnu sigurnost svih prisutnih na tvrđavi, stoga za ulazak nije potrebna COVID potvrda.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti