HR
EN
10. rujna / 20:00h

Info & satnica:

ULAZ: 19h

KONCERT: 20h

Koncert se održava u ograničenom kapacitetu gledališta, u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, mjerenje temperature i prikupljanje kontakt podataka posjetitelja) kako bi osigurali maksimalnu sigurnost svih prisutnih na tvrđavi, stoga za ulazak nije potrebna COVID potvrda.

Šibenska narodna glazba & 4 Tenora - RASPRODANO!

KONCERT JE RASRODAN!

 

Šibenska narodna glazba ove se godine vraća na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila gdje će na svom cjelovečernjem koncertu ugostiti jedne od najtraženijih glasova na hrvatskoj glazbenoj sceni, 4 Tenora. Tako će se orkestru pod ravnanjem maestra Damira Marušića pridružiti Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak.

Orkestar koji djeluje preko 170 godina svakim svojim koncertom iznova iznenadi publiku novim, svježim repertoarom, a za nastup na Mihovilu su pripremili vječne klasike čije će instrumentalne aranžmane obogatiti snažni vokali 4 Tenora. I jedne i druge aktere ove koncertne večeri publika željno iščekuje: Glazbare jer su njihovi koncerti na tvrđavi jedni od rijetkih nastupa uživo. Naime, orkestar godišnje održi samo dva koncerta uživo. S druge strane, 4 Tenora i šibenska publika očito imaju neku „tajnu vezu“ sudeći po sada već 4 osvojene nagrade publike na Večerima dalmatinske šansone (2017., 2019., 2020., 2020.).

Detalji o programu bit će objavljeni uskoro, no bez sumnje je da će rujanska večer ostati u dugom sjećanju onih koju svoju ulaznicu osiguraju na vrijeme i pridruže se koncertu na pozornici među zidinama najstarije šibenske tvrđave.

 

ULAZNICE

Od petka, 20.8. u 12 sati ulaznice su dostupne u regularnoj prodaji:

 

EPIDEMIOLOŠKE MJERE

Organizator Tvrđava kulture Šibenik ističe kako će se događanje održavati u ograničenom kapacitetu gledališta, u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, mjerenje temperature i prikupljanje kontakt podataka posjetitelja) kako bi osigurali maksimalnu sigurnost svih prisutnih na tvrđavi, stoga za ulazak nije potrebna COVID potvrda.

Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji, 

U utorak 28.6., Tvrđava Barone otvorena je za posjetitelje do 19 sati.

U srijedu 29.6., Tvrđava Barone otvorena je za posjetitelje do 20 sati.

Dobro došli!