HR
EN
22. srpnja / 22:30h

Šibenik Dance Festival: A part of me and me

A PART OF ME AND ME (Deo mene i ja)

Koreografija: Sandra Milošević

Glazba: Darko Vidaković

Kosim: Milica Vekić

Plesači: Aleksandra Miladinović, Dika Babić, Marina Maksimović, Matija Jamina, Tijana Koprivica, Stefan Tešić, Jovana Grujić

Proizvodnja UBUS 2020, Belgrade, Serbia

 

Riječ autorice:

“Ovo je hip hop predstava. Svoj umetnički izraz pronalazim u kombiniranju elemenata suvremenog i urbanog plesa.  Čovjek uzalud traži načine da otkrije sebe, a smisao je u kreiranju sebe. Ako imamo podršku i energiju „svoje ekipe“  kreiramo nešto mnogo veće. Ne želim da publici dam odgovor, želim da ga pronađu sami u predstavi koju promatraju.”

Realizaciju projekta je podržalo Ministarstvo kulture i informiranja RS i Institut za strateška istraživanja i analize. KC Magacin i Institut za umetničku igru su ustupili prostor za pripremu predstave.

 

O koreografkinji:

Sandra Milošević nakon završene srednje baletne škole "Lujo Davičo", odsjek za suvremeni ples 2019. godine nastavlja školovanje na  Institutu za suvremeni ples u Beogradu (Odsjek za koreografiju). Od 2011. godine, uz suvremeni, počinje se intenzivno baviti i urbanim plesovima. Osvaja nagrade na lokalnim i državnim natjecanjima. Pohađala je plesne radionice suvremenog plesa, klasičnog baleta, hip-hopa i drugih urbanih stilova. Posebno ističe pedagoge koji su je formirali: Isidora Stanišić, Tomek Pomersbach, Maciej Kuzminski, Bahram M. Juldasev, Lavel Smith, Charles Nguyen, Zacc Milne, EZ Twins, Kenzo Alvares, Salah.  Od 2015. radi kao koreograf i i plesni pedagog suvremenog i urbanog plesa.

Dobitnica je nagrade Ohrabrenje / Encouragement na 23. festivalu koreografskih minijatura U Beogrdu 2021, za svoj koreografski komad "Deo mene i ja" sa kojim se predstavlja na šibenskom festivalu.

 

ULAZNICE

  • Ulaz je slobodan za članove Kluba prijatelja i posjetitelje s važećom dnevnom ulaznicom
  • Ograničen broj ulaznica dostupan je na blagajni Tvrđave Barone po cijeni od 40 kuna 
  • Zbog trenutne epidemiološke situacije kapacitet gledališta je ograničen

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti