HR
EN
10. kolovoza / 21:00h

Sergej Ćetković - RASPRODANO!

KONCERT JE RASPRODAN!

Jedan od najomiljenijih pjevača u regiji prvi će put nastupiti na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, u organizaciji Star produkcije. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni već 20 godina, još će jednom ispuniti ljetni zrak svojim ljubavnim baladama i pokloniti publici svoju ljubav prema glazbi i međusobnim emocijama kojih ne manjka na njegovim koncertima. Oni koji su već prisustvovali njegovim koncertima, znaju što ih čeka, a oni koji će doći prvi put, vjerujemo da će iznova poželjeti biti dijelom njegovih sugestivnih izvedbi.

"Počašćen sam što sam dobio priliku nastupiti na prekrasnoj šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila. Siguran sam da će koncert biti veličanstven i radujem se što ću imati privilegiju da, na jednoj od najromantičnijih pozornica na Jadranu, uživo izvedem neke od najljepših pjesama iz svog repertoara", iskren je Sergej.

Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu "Vatrena srca" u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše Jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije. Ovaj veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas svojim emotivnim izvedbama, a koncert na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila idealna je prilika da to i doživite.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti