HR
EN
03. kolovoza / 20:00h

2022 - King Gizzard & The Lizard Wizard

ZAMJENA ULAZNICA

Naime, svi koji su zadržali ulaznice za koncert u Tvornici, mogu birati na koji šibenski koncert žele ići, 2. ili 3. kolovoza. Zamjena ulaznica vršit će se na mjestu gdje su ulaznice kupljene, najkasnije do 15.12. (od 19.11. u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Aquariusu, a od 22.11. u Dallasu Rijeka). Na istim mjestima i do istog datuma omogućen je i povrat novca za sve one kojima ne odgovara nova lokacija ili datum.

Cijena ulaznica za svaki šibenski koncert je 230 kn, za onaj u Tvornici je bila 190 kn, no pri zamjeni ne treba nadoplata. Simbolična je to zahvala svima koji su držali karte svo ovo vrijeme, kažu organizatori iz LAA-ja.

Ako su ulaznice kupljene preko Eventima, mail sa zahtjevom za zamjenu upućuje se na info@eventim.hr. Za ulaznice kupljene u  sustavu Entrio, za zamjenu je potrebno kontaktirati info@laa.hr.

 

NOVE ULAZNICE U PRODAJI

Ulaznice za oba šibenska koncerta u prodaji su od petka, 19.11. u 11 sati po cijeni od 230 kn u Dirty old shopu, Rockmarku, Aquariusu, Dallas Recordsu u Rijeci, te na svim prodajnim mjestima Eventima i online na eventim.hr.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti