HR
EN
30. srpnja / 21:00h

Heart of Art: Puhački orkestar Primošten

ULAZNICE: 30 kuna / 50 kn na dan koncerta

Puhački orkestar Primošten u svom punom sastavu od 24 člana nastupit će 30. srpnja na čarobnoj lokaciji tvrđave Barone u Šibeniku. Za tu priliku izvodit će njima već svojstvenu kombinaciju nekih od najslavnijih swing/pop/funk/blues/rock hitova u svom prepoznatljivom performansu koji nikog ne ostavi ravnodušnim.

Puhački orkestar Primošten oformljen je 1929. godine. Dugi niz godina njeguju tradiciju limenih glazbi, a na natjecanjima puhačkih orkestara dva puta su bili laureati. U posljednjih dvadeset godina orkestar se okreće i modernijem repertoaru, prvenstveno swingu s naznakama jazz i pop glazbe. Za proslavu devedesete godišnjice djelovanja ugostili su i zajedno svirali s Jazz orkestrom HRT-a, a od ostalih suradnji valja istaknuti nastupe s Markom Toljom, Nenom Belanom, Singrlicama, te nedavni nastup na Splitskom festivalu s Goranom Karanom.

Ulaznice u pretpodaji po cijeni od 30 kuna potražite u sustavu Entrio, online ili na prodajnim mjestima. Cijena ulaznice na ulazu iznosit će 50 kuna.

Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. 

 

 

HEART OF ART - Festival devet umjetnosti Heart of Art Šibenik u svom ovogodišnjem "nultom" izdanju donosi nesvakidašnja iskustva umjetnosti

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti