HR
EN
14. kolovoza / 21:30h

Ulaz je slobodan članovima Kluba prijatelja, a ulaznica za projekciju se može kupiti na ulazu u tvrđavu od 20:30h. Kapacitet gledališta je ograničen, stoga preporučujemo raniji dolazak kako bi osigurali svoje mjesto i uživali u zanimljivim pričama!

Projekcija filma bit će praćena gostovanjem para i promocijom istoimene knjige, uz Q&A nakon same projekcije. Posjetitelji će usto moći razgledati i popratnu izložbu.

Filmska subota na Baroneu: LJUBAV OKO SVIJETA

Love Around The World, Anđela Rostuhar & Davor Rostuhar, Njemačka / Hrvatska /2020., 75'

Dokumentarni kaleidoskop redateljskog tandema Anđele i Davora Rostuhara, ovjenčan Nagradom publike ovogodišnjeg ZagrebDoxa, nudi pregršt različitih odgovora na jedno vječno pitanje: što je ljubav? Pretvarajući svoje bračno putovanje u ambicioznu jednogodišnju odiseju diljem planete, redateljsko-supružnički par zabilježio je više od trideset individualnih iskustava, priča, poimanja i odgovora na temu ljubavi i partnerstva.

Od najudaljenijih kutaka svijeta, dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko pacifičkih zemalja i afričkih slamova, pa sve do high-tech svakodnevice u svjetskim metropolama – odgovori na ishodišno pitanje različiti su koliko i sredine i kulture u kojima intervjuirane sugovornice i sugovornici žive. Spajajući svoju zajedničku strast prema putovanju s filmskim medijem, Anđela i Davor Rostuhar donose autentičnu ljubavnu priču današnjice u istinski pluralnom obliku.

Projekcija filma bit će praćena gostovanjem para i promocijom istoimene knjige, uz Q&A nakon same projekcije. Posjetitelji će usto moći razgledati i popratnu izložbu.

 

KAKO DO ULAZNICA?

  • Ulaz slobodan za članove Kluba prijatelja i posjetitelje s važećom dnevnom ulaznicom
  • Cijena na ulazu: 20 kuna (ulaznica se može kupiti od 20:30 sati) 

Projekcija se održava u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama i preporukama, u ograničenim kapacitetima.

 

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti