HR
EN
25. srpnja / 21:00h

Music time, organizator koncerta Crvene jabuke na Tvrđavi sv. Mihovila 25. srpnja, objavio je da će ulazak na koncert biti moguć isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz antigensko testiranje koje će se obavljati besplatno na ulazu.

Dodatne ulaznice su u prodaji od 23.7. do dana koncerta u sustavu Eventim. Na dan koncerta ulaznice su dostupne na južnom ulazu u tvrđavu. [EDITED 25.7.]

Organizatori se ispričavaju radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih novonastalom situacijom i odlukom Stožera, te mole za razumijevanje i strpljenje. Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili. Za ulaznice kupljene u sustavu Eventim do 25.7. u 20 sati, a za one kupljene u City Pointu pravo na povrat sredstava kupci imaju uz predočenje ulaznice i računa, za vrijeme redovnog radnog vremena.

Crvena jabuka

Kako bi svim posjetiteljima koncerta na tvrđavi omogućili sigurno i ugodno iskustvo te što brži proces ulaska na tvrđavu, niže su korisne informacije i upute.

  • Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz antigensko testiranje koje će se obavljati besplatno na ulazu, važećeg identifikacijskog dokumenta i naravno važeće ulaznice. COVID potvrdu trebaju imati svi stariji od 12 godina, a oni koji je nemaju dužni su pristupiti brzom testu.
  • Testiranje će se vršiti na jednom punktu, smještenom na sjevernom ulazu u tvrđavu (od strane vatrogasnog doma), od 19 sati. Testiranje traje cca 15 minuta po osobi i stoga molimo posjetitelje za strpljenje te da prate upute medicinskog osoblja.
  • Ukoliko rezultat testa bude negativan, posjetitelju je omogućen ulazak na koncert te se upućuje dalje na ulaz i kontrolu ulaznice za koncert. Ukoliko je rezultat testa pozitivan, posjetitelju je onemogućen ulazak na koncert a za povrat novca mogu se obratiti organizatoru (Music Time produkcija, pr17@musictime.hr).
  • Južni ulaz (ulaz od strane grada, od groblja sv. Ane) je brzi ulaz, za sve one koji već imaju COVID potvrdu. Pri ulasku se prvo provjerava COVID potvrda, zatim ulaznica za koncert. Posjetitelji s COVID potvrdom mogu ući i na sjeverni ulaz, kroz označenu liniju za brzi ulaz.

Posjetitelje molimo da se i dalje pridržavaju propisanih preporuka o održavanju distance i dezinfekciji ruku.

Hvala vam!

 

VIŠE O TURNEJI SARAJEVSKOG BENDA

U sklopu svoje turneje po Jadranu, Crvena Jabuka proslavlja svoj 35. rođendan te obećava nezaboravnu atmosferu uz najpopularnije pjesme nastale u tom periodu.

Crvena Jabuka jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima. Bend je osnovan u Sarajevu 1985. godine. Originalnu postavu činili su Dražen Ričl, Zlatko Arslanagić, Dražen Žerić, Aljoša Buha i Darko Jelčić. Svoj prvi album izdali su 1986. godine pod nazivom "Crvena Jabuka". Iste godine, 18. rujna, Crvena Jabuka je krenula na svoju prvu turneju. Godinu dana poslije, 1989. godine, objavljuju svoj četvrti album "Tamo gdje ljubav počinje" koji također postiže veliki uspjeh. Peti po redu, jednako uspješan album, "Nekako s proljeća" objavljuju 1991. godine, a planiranu turneju otkazuju zbog nesretnog izbijanja rata u Bosni i Hercegovini. Crvena Jabuka privremeno prestaje s djelovanjem, a 1994. godine ponovno se okupljaju u Zagrebu, gdje i nastavljaju svoje djelovanje sve do danas.

U trideset i pet godina uspješne karijere, Crvena Jabuka je objavila preko dvadeset komercijalnih studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a na njihovim hitovima odrastale su mnoge generacije. Krajem 2019. godine brojni obožavatelji jedne od najpopularnijih pop grupa u regiji dočekali su i najnoviji album "Tvrđava". Najavljen istoimenim singlom i spotom, legendarni i nezamjenjivi Dražen Žerić Žera pokazao je zašto je grupa na samom vrhu već punih 35 godina. Nepogrešiva balada “Tvrđava” autora Mirka Šenkovskog Geronima i Dragane Kajtazović Šenkovski, na prvu je osvojila obožavatelje. Gost u pjesmi je poznati sarajevski glumac Josip Pejaković.

Nedugo nakon naslovne pjesme, radijski i televizijski eter zatresla je još jedna pjesma, “Aleje ljubavi” u kojoj je Žera gost Željku Samardžiću.

Trideset i pet godina je iza njih, obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici. Dvadeset i drugi album s petnaest novih pjesama kao i već dobro znani hitovi pjevat će se na koncertu, 25. srpnja na Tvrđavi u Šibeniku.

 

INFO O POVRATU ULAZNICA

Organizatori se ispričavaju radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih situacijom uvođenja COVID potvrda za ulazak na koncert te mole za razumijevanje i strpljenje. Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili, do 25.7. u 20 sati.

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

CITY POINTU TVRĐAVE KULTURE

U City Pointu pravo na povrat sredstava kupci imaju uz predočenje ulaznice i računa, za vrijeme redovnog radnog vremena.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!