HR
EN
04. rujna / 21:00h

Tomislav Bralić i Klapa Intrade

Svojim šarmom, opuštenošću i radošću Tomislav Bralić i Intrade već godinama osvajaju gdje god stignu. U 2020., kojom "vlada" koronavirus, obilježavaju 35 godina karijere! Od a cappella početaka do današnjega modernog izričaja dalmatinske pisme, prošli su zaista svašta i vidjeli mnoga mjesta, gradove, države, ma i druge kontinente, a 4. rujna po prvi puta stižu na Tvrđavu sv. Mihovila.

Veselim se našem prvom nastupu na Tvrđavi sv. Mihovila. Klapa Intrade i Šibenik se poznaju u dušu. Na festivalu Šibenskih šansona smo nastupili 12 puta i slobodno mogu reći da smo tamo ka' i doma!, izjavio je Tomislav Bralić.

Klapa se raduje koncertu na Tvrđavi sv. Mihovila jer je to jedan od rijetkih povijesnih prostora na kojem do sada nije nastupila pa će tako u rujnu napokon ispuniti svoju veliku želju. Tomislav Bralić i Intrade imaju snažnu poveznicu sa Šibenikom jer su upravo na Dalmatinskoj šansoni premijerno izvedene mnoge pjesme koje su obilježile karijeru klape.

Na koncertnom repertoaru će se zasigurno naći Zora bila, Ne mogu te prestat jubit, Croatio, iz duše te ljubim, Bilo je i vrime, Zalutali pogled i brojne druge nezaobilazne pjesme.

Zahvaljujući organizatorima - Scardoni i Tvrđavi kulture Šibenik, publika će moći uživati u najvećim klapskim hitovima na iznimnoj lokaciji, u gradu bogate povijesti i velikih umjetnika.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti