HR
EN
07. kolovoza / 20:30h

Zbog najave izuzetno lošeg vremena u Šibeniku i okolici, koncert Josipe Lisac na Tvrđavi sv. Mihovila odgađa se za petak 7. kolovoza. Sve ulaznice kupljene za koncert 4.8. vrijede i za novi termin.

Ukoliko nekome novi termin ne odgovara, ulaznice može vratiti na prodajnom mjestu gdje su kupljene najkasnije do četvrtka 6.8. u 11:00h. Nakon ovog roka, vraćene ulaznice bit će ponovo puštene u prodaju

Josipa Lisac

KONCERT JE RASPRODAN!

 

Josipa Lisac u pratnji svog sjajnog banda dolazi u Šibenik na predivnu Tvrđavu Sv. Mihovila 4. kolovoza, pune tri godine nakon rasprodanog koncerta na istoj lokaciji.

Na jednom od svojih rijetkih koncertnih pojavljivanja ove godine Josipa će izvesti niz klasika iz svojeg prebogatog kataloga, te predstaviti i neke recentnije skladbe.Ulaznice za veliki šibenski koncert u prodaju kreću u petak 19. lipnja po cijeni od 150 knUlaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na eventim.hr.

Kapacitet tvrđave biti će prilagođen svim epidemiološkim preporukama i zdravstvenim pravilima u trenutku održavanja koncerta. Za dodatne informacije pratite web i FB stranicu organizatora, Los Angeles Agency (LAA).

Dragi posjetitelji,

Tvrđava sv. Mihovila 8.8. za dnevne posjete zatvara u 19h zbog održavanja koncerta Darka Rundeka & Ekipe. Ulaz na koncert je moguć od 20h.

----

Dear guests,

on August 8th St. Michael's Fortress is closing for daily visits at 7PM due to Darko Rundek concert. The doors open at 8 PM for the concert.