HR
EN
15. srpnja / 21:30h

STRANA B: M.S.A.Q.

Mate Skračić Adaptive Quartet (M.S.A.Q.) u 2019. obilježava deset godina svog djelovanja, stoga su za tvrđavu pripremili poseban odabir programa i gostujućih glazbenika. Predstavili su instrumentalni program sastavljenim uglavnom od autorskih skladbi u manirama jazz-rocka, funka i fusiona, te ponekim jazz standard. Ovakav „off“ program odražava prave želje i muzičko stanje benda, pa je u tom smislu koncert na tvrđavi bio prava prigoda da se otkrije drugo lice benda koje nije moguće doživjeti na njihovim redovnim nastupima. 

Inače, nastupi M.S.A.Q. uglavnom su praćeni atmosferom za opuštanje i druženje u ugodnom, nenametljivom ambijentu. Interpretacije svjetski poznatih evergreena i standarda pokušavaju učiniti uvijek svježim i zanimljivim kroz stapanje senzibilnog ženskog vokala sa improvizacijama glazbenika na inovativan i moderan način pun slobode i interakcije među članovima sastava.

Dragi posjetitelji,

Tvrđava sv. Mihovila 8.8. za dnevne posjete zatvara u 19h zbog održavanja koncerta Darka Rundeka & Ekipe. Ulaz na koncert je moguć od 20h.

----

Dear guests,

on August 8th St. Michael's Fortress is closing for daily visits at 7PM due to Darko Rundek concert. The doors open at 8 PM for the concert.