HR
EN
04. kolovoza / 21:00h

Ulaz na koncert je moguć od 20 sati.

Marko Tolja: Swing Barone

Omiljena ljetna destinacija na vrhu grada na jednu večer postat će vremeplov kojim će uvijek elegantan i šarmantan Marko Tolja publiku povesti u zlatno doba plesnjaka.

Za svoj prvi solistički koncert na Tvrđavi Barone talentirani Riječanin pripremio je repertoar Swing Barone, na kojem će se uz obrade jazz i swing klasika naći i kantautorske pjesme mladog glazbenika. Usto, Tolja će izvesti selekciju pjesama Ive Robića, kojeg je prije nekoliko godina utjelovio na velikom platnu.

Svestranog glazbenika publika je upoznala preko hvaljenog debitantskog albuma Stare dobre stvari. Već je tada bilo jasno da se radi o izvanrednom vokalu, s kojim se jednako dobro snašao u brojnim glazbenim pravcima – popu, jazzu, swingu. Dokazuju to i nagrade s brojnih festivala i tri osvojena Porina, te albumi koji su uslijedili.

Nakon zapažene suradnje s Jazz Orkestrom HRT-a na albumu Stavi pravu stvar, kada je suvremenim hitovima dao retro prizvuk, uslijedilo je snimanje presjeka najljepših ljubavnih pjesama koje je otpjevao ili napisao. Objavljene početkom godine na albumu Tišina - Love Collection, pjesme „Sve što nisam ja“, „Tišina“, „Zaplesale su sjene“ osvojile su glazbene ljestvice i srca publike.

Riječki pjevač i kantautor na tvrđavu stiže u pratnji vrhunskih glazbenika gdje će prirediti pravi retro ugođaj u ljetnoj večeri na vrhu grada. Stoga, „swing by Barone“!

 

Ulaznice su u prodaji od 10. srpnja:

  • na blagajni tvrđava sv. Mihovila i Barone 
  • u City Pointu (ulica Don Krste Stošića 1, Šibenik)
    • 10% popusta pri kupnji ulaznica ostvaruju članovi Kluba prijatelja  (individualni članovi na kupnju jedne, a nositelji obiteljske članske iskaznice na dvije ulaznice)
    • 5% popusta ostvaruju vlasnici kartica Addiko banke
  • online u sustavu Eventim