HR
EN
11. srpnja / 20:00h

Kanal 4: Stipe Jazzy Širinić

Svi željni urbanijeg zvuka oduševiti će se ovogodišnjem dodatku programu Tvrđave Barone. Klupskim večerima četvrtkom, pod nazivom Kanal 4, pozornicu preuzimaju DJ snage čije glazbena podloga jamči ugodan provod u neodoljivoj atmosferi s najljepšim pogledom na grad.

Glazbenu podlogu zalasku sunca nad gradom bira šibenski DJ i veliki zaljubljenik u vinile, Stipe Jazzy Širinić.

Veliki kolekcionar vinila i jedan od začetnika DJ kulture na ovim prostorima bio je rezident DJ u primoštenskom klubu "Aurora" od samih početaka pa do kraja devedesetih. Sudjelovao je u organizaciji partyja sa najvećim svjetskim DJ-ima: David Morales, Frankie Knuckles, Roger Sanchez, Deep Dish, Satoshi Tomiie, Mateo And Matos. Stilski opredijeljen house glazbi i svim njenim pravcima bez ograničenja, može se slobodno svrstati u jednog od pionira dalmatinske house scene.

U zadnje vrijeme ovaj ponosni vlasnik kolekcije od preko 1000 maxi singlova pušta glazbu isključivo s vinila. Njegovi setovi su nepredvidivi i kako sam kaže nikad ih ne priprema unaprijed, već ih prilagođava ambijentu i trenutnom osjećaju, bez ograničenja na glazbene pravce  i godine.

Ploče će vrtiti i na vrhu grada - nastup koji svakako vrijedi poslušati.

Ulaz slobodan članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom!