HR
EN
06. lipnja / 21:00h

Kako bi svi članovi Kluba prijatelja na vrijeme preuzeli svoju ulaznicu za rođendanski tulum, City Point će od utorka, 4.6. do četvrtka, 6.6. biti otvoren od 9 do 20 sati!

Dan Kluba prijatelja: PSIHOMODO POP

 

Peti rođendan Kluba prijatelja slaviti će se u velikom stilu!

Pred pozornicu Tvrđave sv. Mihovila stat će tisuću nasmijanih lica članova Kluba, a na nju energični rokeri Psihomodo Pop!

Glazbenom scenom praše preko trideset godina, a u Šibenik stižu proslaviti mini jubilej Kluba prijatelja. Žestoki nastup najbolji je poklon svima koji će se naći na tvrđavi i zaplesati na neke od njihovih hitova – Frida, Osjećam se haj, Natrag u garažu, Ramona, Ako želiš biti moja bejbi, Donna, Kad sam imao 16. Iako Gobac običava pjevati da voli samo sebe, vjerujemo da će mu šibenska publika u kojoj će se naći obožavatelji svih generacija promijeniti mišljenje.

Poznato je da proslava Dana Kluba prijatelja preraste u dobar tulum koji uvijek prekratko traje. Stoga će se ove godine zabava s glavne pozornice prebaciti ispod tribina. Što sve Tvrđava kulture sluša i prati iz svijeta glazbe, čut će se na specijalnom after partyju. Glazbenu selekciju za prijatelje puštat će DJ Bakula i ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik Gorana Barišić Bačelić, a prema izboru cijelog tima Tvrđave kulture.

 

ULAZNICE: SAMO ZA ČLANOVE KLUBA!

Uz predočenje valjanje članske iskaznice članovi Kluba mogu preuzeti svoju gratis ulaznicu u City Pointu od 27. svibnja, i to individualni članovi jednu gratis ulaznicu, a nositelji obiteljske dvije. 

Požurite po svoju ulaznicu, broj je ograničen!

Radno vrijeme City Pointa:

ponedjeljak - petak 9:00 - 16:00
subota 9:00 - 14:00

Ulaznica nema u slobodnoj prodaji.

 

 

Ovoljetno uživanje počinje 6. lipnja - vidimo se na rođendanskom tulumu!

 

POGLEDAJTE KAKO JE BILO: