HR
EN
06. lipnja / 11:00h

Conventa Trend Bar

Radionica je namijenjena prvenstveno organizatorima događaja te menadžerima destinacija koji će u opuštenoj atmosferi otvoriti raspravu o tome kako djeluje MICE marketing i zašto.

Gorazd Čad, suosnivač Convente, najvećeg regionalnog kongresa industrije, osnivač njegova mlađeg brata Conventa Crossover, direktor i vlasnik tvrtke Toleranca Marketing te glavni urednik magazina Kongres, odgovarat će na kompleksna pitanja i predstavit će probleme s kojima se susreću organizatori događaja te menadžeri destinacija u svom poslu. Detaljno će se pozabaviti problemom kako učiniti događaje i destinacije zanimljivijima, raznovrsnijima, jedinstvenima, a naravno i učinkovitijima na tržištu. 

Radionica: Što djeluje u MICE marketingu i zašto?

  • Zašto klasične metode ne djeluju uvijek?
  • Što moramo znati da bismo na pravi način zadovoljili te služili našim potrebama?
  • 20 praktičnih primjera odgovarajućih alata i tehnika za uspješniji marketing.

Kako izgleda organizacija i promocija događanja u Tvrđavi kulture Šibenik prezentirat će voditeljica Odjela za marketing, prodaju i promociju Vera Jergović Bolanča.

 

Susret je namijenjen profesionalcima u turističkom sektoru, s naglaskom na kongresni turizam i turizam posebnih interesa - PRIJAVITE SE!

CONVENTA TREND BAR

 

Organizator radionice je slovenska marketinška agencija Toleranca Marketing koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji međunarodnih kongresa i konferencija, poslovnih susreta i osmišljavanja kreativnih projekata.