HR
EN
30. srpnja / 21:00h

Anna Oxa

CIJENA ULAZNICA: 380 kn / 400 kn od 1.7. 

 

Ikona talijanske glazbe koja je prije više od deset godina predvidjela promjene u glazbi, u aranžmane svojih pjesama unosi etno elemente i zvuke svakodnevnog života čime se njene pjesme karakteriziraju kao pjesme urbanog zvuka. 2006. godine na Sanremu nastupila je pjesmom Processo a me stessa, čiji je aranžman kombinacija orkestra violina i gudačkih instrumenata, etno zvuka i ritmičkih dionica te moćnog vokala, te ga današnji kritičari definiraju kao urbani zvuk, odnosno world music.

Ne samo da je znala predvidjeti smjer glazbe, već je svojim daljnjim radom nastavila slijediti poriv za daljnjim glazbenim eksperimentima. Najbolje se to očituje albumom Proxima iz 2010, koji nije ništa manje od uvoda u glazbeni dragulj, pjesmu koju je napisama sama Oxa, L’America non c’è. Duboka značenja stihova kombinirana su s aranžmanima fokusiranima na ritam glazbe, koji produbljeni i osnaženi jedinstvenim vokalom uvijek iznova uspijevaju dati novu dimenziju izvedbi.

Nema sumnje da će u ambijentu tvrđave Anna Oxa šibenskoj publici priuštiti jedinstven doživljaj.

 

Ulaznice su u pretprodaji od 15. svibnja:

  • na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone 
  • u City Pointu (ulica Don Krste Stošića 1, Šibenik)
    • 10% popusta pri kupnji ulaznica ostvaruju članovi Kluba Tvrđava  (individualni članovi na kupnju jedne, a nositelji obiteljske članske iskaznice na dvije ulaznice)
    • 5% popusta ostvaruju vlasnici kartica Addiko banke

Plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta.