HR
EN
10. kolovoza / 21:00h

ÂME & HVOB - Collage Events

ULAZNICE: 240 kn ex-Yu regija / 300 kn ostali 

 

Âme (Innervisions) su nebrojeno puta nastupali u klubovima te na festivalima u Hrvatskoj, no ovog puta će se predstaviti u live izdanju u prekrasnom ambijentu Tvrđave svetog Mihovila u Šibeniku. 

Live svirke su poslastica za mnoge koji od elektroničke glazbe žele više od DJ nastupa, a savršena kombinacija originala, remixeva i posebno aranžiranih izdanja ovog popularnog dvojca neponovljivo su  iskustvo koje jednostavno tjera na ples.

Uz Âme u Šibeniku će nastupiti popularni elektronički duo HVOB (Her Voice Over Boys). Iz Beča su svojom nenametljivom ugodnom kombinacijom elektronike, ambienta i oldschool housea upotpunjenom vokalima krenuli u glazbeni pohod po svijetu. Od 2012. izdali su četiri albuma, a posljednji svježe objavljeni Rocco promovirat će na sv. Mihovilu.

Nakon ovih dvaju nastupa zabava se nastavlja uz LHF Showcase. Riječ je o predstavljanju poznatog Lighthouse Festivala. U Šibeniku će publiku rasplesati njihovi rezident DJ-i Vince i Thome iz Beča.

 

SATNICA:

Satnica Ame & HVOB

 

Ulaznice su dostupne od 15. travnja u sustavu Entrio.

 

VAŽNA NAPOMENA:

Zbog niže cijene Ex-Yu ulaznica, na ulazu će se provjeravati Osobne iskaznice ili putovnice. Samo posjetiteljima iz Ex-Yu zemalja s važećim dokumentom (posjetitelji iz: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova) će biti omogućen ulazak sa jeftinijim ulaznicama.