HR
EN

Plaćajte svojim Mastercard karticama na šibenskim tvrđavama i ostvarite brojne pogodnosti.

Tvrđava kulture Šibenik je u suradnji s Mastercardom pripremila posebne pogodnosti za korisnike Mastercard kartica koje će trajati sve do kraja 2024.! 

 

MASTERCARD OTVARA VRATA TVRĐAVA

Najlakši način za istražiti tvrđave je uz Mastercard karticu! Od svibnja do rujna ove godine korisnici Mastercard kartica nedjeljom ostvaruju 10% popusta pri kupnji objedinjenih dnevnih ulaznica!

U cijenu je uključeno i korištenje digitalnih sadržaja na tvrđavama - od 3D mapping projekcija i audio vodiča na Mihovilu do ture proširene stvarnosti na Baroneu. Doživite prošlost tvrđava na novi način.

 

JEDINSTVENE GLAZBENE VEČERI

Bili ste na koncertima u dvoranama, na livadama, egzotičnim lokacijama i mislite da ste doživjeli najbolje? Mi smo uvjereni da niste, dok ne doživite koncert na Tvrđavi sv. Mihovila! 

Pozornica je prošlog ljeta proslavila desetljeće vrhunskih glazbenih doživljaja koji će se nastaviti i u 2024.! Publika na Mihovilu uživat će u nastupima još itekako zvučnih imena, a korisnici Mastercard kartica svoje ulaznice mogu osigurati prije svih. 

Za njih je omogućen ekskluzivni 24- satni online presale za koncerte u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik, za kupnje putem online sustava Eventim. 

Detalji o pretprodaji ulaznica za pojedini koncert pratite unutar stranice programa, a najave pratite i na društvenim mrežama Tvrđave sv. Mihovila (Facebook i Instagram).

TRAJNE USPOMENE

Sve do kraja godine korisnici Mastercard kartica ostvaruju 10% popusta pri kupnji u suvenirnicama Tvrđave kulture - na tvrđavama Sv. Mihovila i Sv. Ivana i Barone Shopu te u City Pointu Tvrđave kulture u samom centru grada. Time trenutke provedene na tvrđavama i u Šibeniku mogu zadržati u obliku trajnih uspomena.

 

TRENUTCI U KUĆI SVIH UMJETNOSTI 

Korisnike Mastercard kartica pogodnosti čekaju i pri online kupnji ulaznica za programe Kuće umjetnosti Arsen. Pri kupnji ulaznica za vrhunske filmove, koncerte, plesne izvedbe i ostale zanimljive programe tijekom godine korisnici Mastercard kartica ostvaruju i 10% popusta.

 

MASTERCARD PRICELESS

I u 2024. doživljaji na šibenskim tvrđavama biti će dio platforme Priceless.com kroz koju se korisnicima Mastercard kartica nudi prilika da nauče ili dožive nešto novo i jedinstveno kroz niz posebno osmišljenih iskustava.

Što je Tvrđava kulture u suradnji s Mastercardom pripremila za zaljubljenike u povijesnu baštinu, fine gastronomske priče i jedinstvene zalaske sunca korisnici Mastercard kartica saznat će uskoro na stranici Priceless.com.

I

 

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti