HR
EN

Zvijezde pod zvijezdama – iznimna glazbena imena iz svijeta klasične glazbe na Tvrđavi Barone

05.07.2017.

U sklopu 10. jubilarnog festivala klasične glazbe „Musica Appassionata“ na Tvrđavi Barone će se 17. srpnja u 21 sat održati koncert pod nazivom „Zvijezde pod zvijezdama“.
 
Musica Appassionata ili strastvena glazba, filter je umjetnosti u našem gradu koji će pod svoje okrilje primiti istinsku, pravu umjetnost, na radost svih onih koji umjetnost žive i štuju. Na šibenskoj tvrđavi izvodit će se neki od najljepših opernih brojeva, između ostalog, skladatelja Verdija, Puccinija, Mozarta kao i jednog od najpoznatijih hrvatskih - Ive Tijardovića. Uz klavirsku pratnju Filipa Faka, pjevat će sopranistica Valentina Fijačko, mezzosopranistica Terezija Kusanović, tenor Branko Robinšak te bas Ivica Čikeš.
 
Ulaznice po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti u City Pointu šibenskih tvrđava (don Krste Stošića 1), na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone te na blagajni šibenskog kazališta. Sve informacije možete dobiti na brojeve telefona 217 688 i 212 473, te na mail adrese blagajna@hnksi.hr i propagandakazaliste@hotmail.com.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti