HR
EN

Zoran Predin pjeva Arsena na Tvrđavi sv. Mihovila

20.03.2019.

Zoran Predin u nedjelju, 28. srpnja, na pozornici Tvrđave sv Mihovila svom bliskom prijatelju i srodnoj poetskoj duši na dan njegova rođendana priređuje posvetu liku i djelu.

Uz pratnju vrhunskih glazbenika Damira Kukuruzovića i Django Group, šibenskoj publici Predin će izvesti Arsenove pjesme u novim, gypsy swing aranžmanima. Pjesme su nastale u suradnji s producentom Brunom Urlićem i dio su nedavno objavljenog albuma Zoran pjeva Arsena.

Uz dobro znane „Kuća pored mora“ i „Pamtim samo sretne dane“, Predin će podsjetiti na malo manje poznate, no njemu posebno drage stihove pjesama „Ni ti, ni ja”, „Imenom sam tvojim zvao” te „Zagreb i ja se volimo tajno” koje su obilježile dugogodišnje prijateljstvo dva glazbenika.

Nastavak je to priče vezane uz Arsena i Tvrđavu sv. Mihovila. Šibenska publika pamti izuzetno emotivan koncert kojim je obitelj Dedić na istom mjestu prije tri godine obilježila datum Arsenova rođendana. Ove godine na repertoaru je koncert Zorana Predina, jedinstvena glazbena posveta liku i djelu jednom od najvećih hrvatskih kantautora – ili, bolje rečeno posveta prijateljstvu.

Zoran pjeva Arsena četrdeseti je Predinov album u četrdesetoj godini karijere. Svoj glazbeni put započeo je kao pjevač novovalnog sastava Lačni Franz, kada je provokativnim tekstovima uz dozu zdravog humora osvojio regionalnu glazbenu scenu. Kroz godine skladao je filmsku i kazališnu glazbu, napisao pet knjiga, tri zbirke uglazbljenih pjesama, nebrojene kantautorske pjesame, no – u maniri svih velikih umjetnika – ne namjerava prestati oduševljavati kritiku i publiku.

Ulaznice za koncert u pretprodaji su od danas, 20. ožujka, po cijeni od 130 kuna. Nabaviti se mogu na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava – u City Pointu (ulica Don Krste Stošića 1, Šibenik), na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone te online u sustavima Eventim i Croatia Tickets.

Kao i do sada, Tvrđava kulture članovima Kluba prijatelja osigurala je 10% popusta pri kupnji ulaznica u City Pointu (individualnim članovima na kupnju jedne, a nositeljima obiteljske članske iskaznice na kupnju dvije ulaznice), dok vlasnici kartice Addiko banke na istom mjestu ostvaruju popust od 5% pri kupnji ulaznica.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti