HR
EN

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta odgađa se koncert Zorana Predina na Tvrđavi sv. Mihovila

27.07.2019.

Koncert Zorana Predina i Damir Kukuruzović Django Group Zoran pjeva Arsena koji se trebao održati sutra, 28. srpnja, odgađa se, odlukom organizatora, zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta i mogućnosti nevremena.

Novi datum održavanja koncerta zakazan je za subotu, 31. kolovoza. Kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin održavanja koncerta.

Ukoliko kupci ulaznica za koncert Zoran pjeva Arsena odluče vratiti svoje kupljene ulaznice, pravo na povrat sredstava imaju isključivo na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene, zaključno sa nedjeljom, 11. kolovoza.

Za ulaznice koje su kupljene na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava (blagajne tvrđava sv. Mihovila i Barone, City Point) povrat novca će se izvršiti isključivo u City Pointu uz predočenje ulaznice i računa. Povrat će započeti u srijedu, 31. srpnja (radno vrijeme City Pointa je od ponedjeljka do subote u vremenu od 9 do 21 sat).

Sustav Eventim: Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr ili na 060 555 000 radnim danom od 9 do 15 sati.

Sustav Croatia Tickets: Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail info@croatia-tickets.com.

Za sve dodatne informacije Tvrđava kulture Šibenik stoji na raspolaganju putem e-maila citypoint@tvrdjava-kulture.hr ili na broju 091 619 65 34 od ponedjeljka do subote 9 do 21 sati.

Dragi posjetitelji, 21. kolovoza Tvrđava sv. Mihovila bit će zatvorena za dnevni posjet od 15 do 17 sati, te od 19 sati, zbog priprema i održavanja koncerta The Stranglersa. Cijena ulaznice za tvrđavu biti će 10% niža. Hvala na razumijevanju!

----

Dear visitors, on August 21st St. Michael's Fortress will be closed for daily visits from 3 PM to 5 PM, and from 7 PM, due to preparations and holding of The Stranglers concert. The daily ticket price will be 10% lower. Thank you for understanding!