HR
EN

Započnite nešto neprocjenjivo!

02.03.2020.

Tvrđava kulture Šibenik je u suradnji s Mastercardom pripremila posebne pogodnosti za korisnike Mastercard® i Maestro® kartica koje će trajati od početka ožujka sve do kraja studenog.

Svi posjetitelji koji su ujedno i korisnici navedenih kartica na tvrđavama sv. Mihovila i Barone te u City Pointu subotom ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica za dnevni posjet. Ulaznice za posjet tvrđavama uključuju i uživanje u njihovim sadržajima. Primjerice, posjetitelji Tvrđavu Barone mogu razgledati uz pomoć audio vodiča i tehnologije proširene stvarnosti.

Osim toga, Mastercard i Maestro korisnici ostvaruju 10% popusta pri kupnji u suvenirnicama na tvrđavama ili u City Pointu tijekom trajanja promotivnog razdoblja. Time trenutke provedene na tvrđavama mogu zadržati u obliku trajnih uspomena.

Važno je spomenuti i pogodnosti vezane za večernja događanja koja se odvijaju na jedinstvenoj lokaciji koja je u kratkom vremenu postala prestižna pozornica pod otvorenim nebom - Tvrđavi sv. Mihovila. Korisnicima Mastercard i Maestro kartica omogućeno je ekskluzivno pravo kupnje ulaznica za koncerte u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik, za kupnje putem online sustava Eventim.

Tvrđava kulture Šibenik vas poziva da započnete nešto neprocjenjivo. 

Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

zbog održavanja večernjih događanja Tvrđava Barone će za dnevni posjet biti otvorena po prilagođenom radnom vremenu:

29.7. | 9 - 20h

30.7. | 9 - 20h

Hvala vam na razumijevanju.