HR
EN

Vrhunski hrvatski glazbenici u srpnju na Tvrđavi sv. Mihovila

28.06.2016.

Klub prijatelja šibenskih tvrđava nudi niz pogodnosti za svoje članove (besplatni ulaz na odabrana događanja poput Strane B ili filmskog programaSrijedom po svijetu na Tvrđavi Barone).

Više o Klubu prijatelja i upute za učlanjenje pogledajte ovdje.

Koncertna sezona na tvrđavi sv. Mihovila započela je na najbolji mogući način! Pjevali smo kao jedan s Gibonnijem, recitirali poeziju s Radom Šerbedžijom i Miroslavom Tadićem te uronili u čaroliju i uživali u pravoj glazbenoj poslastici koju su nam donijeli Morcheeba - Skye i Ross. Krajem mjeseca Matija Dedić i Gabi Novak skupa s HRT-ovim Jazz orekstrom, Leom Deklavom i prijateljima na Tvrđavu donose veličanstveni koncert Jazz za vječnost - Matija i Gabi za Arsena

Osim top događaja sezone, u srpnju vas na sv. Mihovilu očekuje Unplugged festival, upravo idealan za srpanjske večeri i uživanje u dvoje.

Srpanj na Tvrđavi sv. Mihovila donosi:

21.7. Neno Belan (Unplugged Festival)

22.7. Bare i Majke (Unplugged Festival)

 

UNPLUGGED festival

U četvrtak 21.7. i petak 22.7. na prostranoj pozornici s jedinstvenim pogledom odvija se UNPLUGGED Festival. 

Bare i Majke dolaze u Šibenik 22. srpnja nakon četiri godine od zadnjeg koncerta u Krešimirovom gradu, kako bi album 'Teške boje' izveli u unplugged verziji. Uz izvedbu pjesama s posljednjeg albuma, izvest će i presjek najboljih ostvarenja dosadašnje karijere.

Presjek kompletnog 30 godina dugog rada, u posebnim, za tu priliku napravljenim aranžmanima, s još 11 vrhunskih glazbenika, izvest će 21. srpnja Neno Belan na čarobnoj šibenskoj ljetnoj pozornici. Na repertoaru će se naći i neke dodatne pjesme koje inače nema običaj svirati u standardnoj električnoj varijanti, te će svim posjetiteljima pružit će nezaboravan unplugged koncert.

Dva dana, dva vrhunska izvođača!

Dođite, iskopčajte se i uživajte!

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 120 kuna, a na dan koncerta 160 kuna. VIP ulaznica iznosi 150 kuna, dok je na dan koncerta 180 kuna. 

On line Eventim

Blagajne Tvrđave sv. Mihovila i Barone
(svaki dan od 9 do 21 sat)

 

[OBAVIJEST]

Poštovani, ispričavamo se zbog vidljivih posljedica radova na redovnom održavanju tvrđava tijekom svibnja 2019. Zahvaljujemo se na razumijevanju i strpljenju!

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE!]

Dear visitors, we are carrying out yearly maintenance of the fortresses during May 2019. We apologize for any inconvenience caused by it and hope you will have great visit despite current conditions. 

Thank you for understanding!