HR
EN

Vrhunski hrvatski glazbenici u srpnju na Tvrđavi sv. Mihovila

28.06.2016.

Klub prijatelja šibenskih tvrđava nudi niz pogodnosti za svoje članove (besplatni ulaz na odabrana događanja poput Strane B ili filmskog programaSrijedom po svijetu na Tvrđavi Barone).

Više o Klubu prijatelja i upute za učlanjenje pogledajte ovdje.

Koncertna sezona na tvrđavi sv. Mihovila započela je na najbolji mogući način! Pjevali smo kao jedan s Gibonnijem, recitirali poeziju s Radom Šerbedžijom i Miroslavom Tadićem te uronili u čaroliju i uživali u pravoj glazbenoj poslastici koju su nam donijeli Morcheeba - Skye i Ross. Krajem mjeseca Matija Dedić i Gabi Novak skupa s HRT-ovim Jazz orekstrom, Leom Deklavom i prijateljima na Tvrđavu donose veličanstveni koncert Jazz za vječnost - Matija i Gabi za Arsena

Osim top događaja sezone, u srpnju vas na sv. Mihovilu očekuje Unplugged festival, upravo idealan za srpanjske večeri i uživanje u dvoje.

Srpanj na Tvrđavi sv. Mihovila donosi:

21.7. Neno Belan (Unplugged Festival)

22.7. Bare i Majke (Unplugged Festival)

 

UNPLUGGED festival

U četvrtak 21.7. i petak 22.7. na prostranoj pozornici s jedinstvenim pogledom odvija se UNPLUGGED Festival. 

Bare i Majke dolaze u Šibenik 22. srpnja nakon četiri godine od zadnjeg koncerta u Krešimirovom gradu, kako bi album 'Teške boje' izveli u unplugged verziji. Uz izvedbu pjesama s posljednjeg albuma, izvest će i presjek najboljih ostvarenja dosadašnje karijere.

Presjek kompletnog 30 godina dugog rada, u posebnim, za tu priliku napravljenim aranžmanima, s još 11 vrhunskih glazbenika, izvest će 21. srpnja Neno Belan na čarobnoj šibenskoj ljetnoj pozornici. Na repertoaru će se naći i neke dodatne pjesme koje inače nema običaj svirati u standardnoj električnoj varijanti, te će svim posjetiteljima pružit će nezaboravan unplugged koncert.

Dva dana, dva vrhunska izvođača!

Dođite, iskopčajte se i uživajte!

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 120 kuna, a na dan koncerta 160 kuna. VIP ulaznica iznosi 150 kuna, dok je na dan koncerta 180 kuna. 

On line Eventim

Blagajne Tvrđave sv. Mihovila i Barone
(svaki dan od 9 do 21 sat)

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti