HR
EN

Vrhunske lokalne delicije uz Indigo Duo

03.11.2017.

Gastro tura okusima šibenskog kraja uz najljepši pogled se nastavlja svakim danom, a u nedjelju, 5. studenog, od 10 do 14 sati možete uživati uz glazbenu podlogu Indigo Dua.

Marendin u gastro-kulturnom centru na Tvrđavi Barone vam nudi selekciju najukusnijih lokalnih proizvoda i vrhunskih vina po promotivnim cijenama. Delicije poput ovčjeg, mišnog i kravljeg sira, pršuta, pancete te džema od smokava, proizvedene su kod lokalnih malih i srednjih proizvođača sa šibenskog područja i objedinjene na Marendin pijatima.

Da bi bio potpun, marendin je potrebno zaokružiti čašom vina! Među ostalim, na izbor se stavljaju Toranac, Maraština, Lasin i Babić, vrhunska vina šibenskih i lokalnih vinara, stoga ne propustite priliku za dobrom kapljicom.

U nedjelju, 5. studenog od 10 sati možete uživati u Barone marendinu uz glazbenu podlogu, šibenskoj publici već dobro znanog, Indigo Dua! Uigrani dvojac, Katarina Vučetić i Marjan Slavica, izvodti će obrade najvećih pop - rock hitova.

Za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ulaz je slobodan, a ostali zainteresirani posjetitelji trebaju imati važeću dnevnu ulaznicu koju mogu kupiti na ulazu same Tvrđave Barone.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti