HR
EN

Vrhunske lokalne delicije uz Indigo Duo

03.11.2017.

Gastro tura okusima šibenskog kraja uz najljepši pogled se nastavlja svakim danom, a u nedjelju, 5. studenog, od 10 do 14 sati možete uživati uz glazbenu podlogu Indigo Dua.

Marendin u gastro-kulturnom centru na Tvrđavi Barone vam nudi selekciju najukusnijih lokalnih proizvoda i vrhunskih vina po promotivnim cijenama. Delicije poput ovčjeg, mišnog i kravljeg sira, pršuta, pancete te džema od smokava, proizvedene su kod lokalnih malih i srednjih proizvođača sa šibenskog područja i objedinjene na Marendin pijatima.

Da bi bio potpun, marendin je potrebno zaokružiti čašom vina! Među ostalim, na izbor se stavljaju Toranac, Maraština, Lasin i Babić, vrhunska vina šibenskih i lokalnih vinara, stoga ne propustite priliku za dobrom kapljicom.

U nedjelju, 5. studenog od 10 sati možete uživati u Barone marendinu uz glazbenu podlogu, šibenskoj publici već dobro znanog, Indigo Dua! Uigrani dvojac, Katarina Vučetić i Marjan Slavica, izvodti će obrade najvećih pop - rock hitova.

Za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ulaz je slobodan, a ostali zainteresirani posjetitelji trebaju imati važeću dnevnu ulaznicu koju mogu kupiti na ulazu same Tvrđave Barone.

Postavke pristupačnosti