HR
EN

Vrhunska vokalistica stiže u Šibenik: Natali Dizdar u lipnju na Tvrđavi Barone!

06.06.2024.

Zadarska diva, pjevačica Natali Dizdar u Šibenskoj noći 22. lipnja penje se na pozornicu Tvrđave Barone.

Od samog početaka svoje karijere, Natali privlači pažnju svojim snažnim glasom i iznimnom interpretacijom. Nakon osvajanja publike u popularnom glazbenom showu, uspjela se etablirati kao jedna od vodećih glazbenica hrvatske glazbene scene. Nakon albuma 'Natali Dizdar', 'Pronađi put', 'ZKM live' i 'Iluzije', Dizdar je lani objavila dugoiščekivani novi EP 'Blues po kišnim plažama'.

Kao najavu nadolazećeg albuma pjevačica je objavila novi singl 'Dobro je sve' koji se pridružuje prošlogodišnjim ljetnim hiotvima 'Zadnji dan ljeta' i 'Ocean'.

 

Natali će u Šibeniku predstaviti nove pjesme, ali i izvesti svoje dobro znane hitove. Tako će se u intimnoj atmosferi Tvrđave Barone izmjenjivati melodije 'Ne daj', 'Zamijenit ću te gorim', 'Gazio si me', 'Mjesto za jedno', 'Mjesecu je dosadno', 'Kad mislim na to' i druge.

Omiljena pjevačica je rado viđena gošća u Šibeniku, a njeni nastupi na Tvrđavi sv. Mihovila i u Kući umjetnosti Arsen ostali su zapamćeni od strane publike. Natali Dizdar  se ovog puta vraća u Šibenskoj noći, jednoj od najiščekivanijih večeri u gradu, a kakvu će nam glazbenu čaroliju prirediti, saznat ćemo 22. lipnja u 21 sat.

ULAZNICE

Ulaznice za koncert po cijeni od 20 eura možete kupiti online na webu Tvrđave kulture i u City Pointu šibenskih tvrđava. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni ostvaruju popust od pri kupnji ulaznica – za njih je cijena ulaznice 17 eura.

Više informacija o glazbenom ljetu na šibenskoj tvrđavi pratite na webu te Facebook i Instagram profilu Tvrđave Barone.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!