HR
EN

Veselo na posljednjem EMOUNDERGROUNDS događaju u Šibeniku!

10.10.2022.

Ove subote više od 300 posjetitelja uživalo je u dječjem danu na programu "Bubamarac uči i buči" powered by EMOUNDERGROUNDS u Kući umjetnosti Arsen! Događaj je organiziran u sklopu projekta EMOUNDERGROUNDS koji Tvrđava kulture provodi s 9 partnera iz 7 europskih zemalja. Za one koji nisu mogli biti na licu mjesta, događaj se prenosio uživo putem društvenih mreža (FB Kuće umjetnosti Arsen) tako da su svi mogli pogledati i uživati ​​u programu!

Dan je započeo uz predstavu Zika Zika Muzikaaa! glazbene pedagoginje Lucije Stanojević koja je predstavu izradila prema vlastitoj knjizi. Knjigu je kasnije predstavila djeci, ne samo kroz priču, već i kroz radionicu koja je otvorila dječju maštu. U poslijepodnevnim satima mališani su uživali u projekciji filma Uzbuna na Zelenom vrhu, snimljenog prema istoimenom romanu Ivana Kušana, renomiranog hrvatskog pisca dječjih knjiga.

Oživljavajući književne likove kroz predstavu i film, program je potaknuo mlade da više čitaju i počnu istraživati ​​nove načine interpretacije književnih djela.

Dok su klinci rekli "da!" knjigama, Tvrđava kulture oprostila se od trećeg i posljednjeg EMOUNDERGROUNDS događaja organiziranog u Šibeniku, nakon uspješno održanog Šibenik Heritage Showcasea u rujnu 2021. i glazbenog događaja u lipnju prošle godine.

Atmosferu pogledajte u galeriji ispod!

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti