HR
EN

USKRS NA TVRĐAVI BARONE – Velika subota za velike i male

11.04.2017.

Na šibenskoj tvrđavi Barone na Veliku subotu će se, uoči Uskrsa, održavati bogat radionički program namijenjen najmlađima, ali zabavu će na Tvrđavi Barone pronaći i oni nešto stariji!

Već od 10 sati počinje lov na jaja, klasična igra traženja malih čokoladnih jaja sakrivenih po tvrđavi. Slijede jedan na jedan – trka sa žlicom i jajima, igra sa stolicama, igre za parove i prigodno ukrašavanje jaja. Pobjednike očekuju i slatke nagrade, a oni manje sretne ruke moći će se utješiti odličnom ponudom gastro centra Tvrđave Barone.

Velika subota početak je i proljetnog promotivnog razdoblja na Tvrđavi Barone koje će trajati do 23. travnja. U ponudi suvenirnice pripremili smo prigodnu selekciju poklon paketa po promotivnim cijenama. Posjetiteljima omogućujemo iznajmljivanje AR naočala za samo 10 kn. Dodatno za svaki račun ostvaren na Tvrđavi Barone posjetitelji ulaze u bubanj za Barone uskršnju lutriju u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade:

·         2 ulaznice za koncert Stereo MC na Tvrđavi sv. Mihovila

·         1 pijat za dvoje u gastro-ugostiteljskom objektu Tvrđave Barone

·         godišnja članarina Kluba prijatelja za dvije osobe (ili obiteljska članarina)

Očekivano trajanje programa obilježavanja Uskrsa na Tvrđavi Barone je do 13 sati. U slučaju kiše program će se u smanjenom obliku održati u zatvorenom dijelu gastro kulturnog centra Tvrđave Barone.

Za sve prijatelje šibenskih tvrđava, sadašnje i buduće, cijene godišnjih članskih ulaznica ostaju po cijeni od 50 kuna s kojima je neograničen ulazak na obje revitalizirane šibenske tvrđave, Tvrđavu sv. Mihovila i Tvrđavu Barone. Također, po cijeni od 110 kuna, koliko je cijena obiteljske članske iskaznice, učlaniti se mogu i obitelji sa svom djecom mlađom od 18 godina i uživati u čaroliji obnovljenih šibenskih tvrđava.

Pravila nagradne igre možete pročitati ovdje

Dobitnici Barone Uskrs igre su:
 
1. nagrada - 2 ulaznice za koncert Stereo MC's na Tvrđavi sv. Mihovila
 
Marta Šimenko, Kaštel Štafilić
2. nagrada - pijat za dvoje u gastro–ugostiteljskom objektu Tvrđave Barone

Ivana Brajković, Solin

3. nagrada - godišnja članarina Kluba prijatelja za dvije osobe (ili obiteljska članarina)

Luka Draganić, Šibenik

Zapisnik o izvlačenju možete pogledati ovdje.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti