HR
EN

Upravo je najavljen veliki ljetni party na Tvrđavi sv. Mihovila! U Šibenik stiže jako europsko i američko ime

06.07.2021.

Tekst / foto: Skrolaj

 

U prodaji je od danas ograničena serija ‘blind’ ulaznica za veliki ljetni party ‘Sporky Disco’ koji će se održati 04. kolovoza na čuvenoj dalmatinskoj ljetnoj pozornici, Tvrđavi sv. Mihovila.

‘Početak kolovoza tradicionalno je na Tvrđavi sv. Mihovila rezerviran za ples uz melodičnu elektroniku, a ove godine na šibensku nam ljetnu pozornicu u tom terminu stiže jedno zvučno europsko i jedno američko ime, posebno milo domaćoj publici’, kratko navode organizatori koji zasad ne otkrivaju lineup.

Poznata je samo lokacija, datum te da će se ljetna zabava odvijati na dva floora, a ostalo će biti objavljeno uskoro. Iako je dan partya srijeda, zbog nacionalnog praznika dan kasnije – to je kao petak – jer će svi nastojati spojiti praznik s vikendom kako bi uživali na moru u špici ljeta.

Važno je napomenuti kako se party održava bez pandemijskih ograničenja što znači da će tvrđava raditi s punim kapacitetom, jasno uz predočenje valjanje ‘EU digitalne COVID potvrde’.

Svi koji su cijepljeni ili su preboljeli covid tako će moći uživati u vrhunskoj elektroničkoj plesnoj glazbi kao nekada, a za sve ostale na ulazu će biti dostupni brzi testovi.

Blind ulaznice za Sporky Disco na Tvrđavi sv. Mihovila namijenjene su najodanijim fanovima i u prodaji ih je vrlo ograničen broj. Cijena im je 150 kuna, a dostupne su putem sustava Entrio.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti