HR
EN

Ukrasite najveću uskršnju pisanicu na Tvrđavi Barone

23.03.2016.

Na drugoj revitaliziranoj šibenskoj tvrđavi Barone na Veliku subotu će se, uoči Uskrsa, održavati bogat radionički program namijenjen najmlađima, ali zabavu će na Tvrđavi Barone pronaći i oni nešto stariji!

Već se od 9 sati počinje ukrašavati uskršnja pisanica visoka gotovo dva metra, a koju u prostorima Bunara dovršava poznati šibenski dizajner, Danijel Hrg. Osim što će posjetitelji Tvrđave Barone moći sudjelovati u ukrašavanju najveće gradske pisanice, u 11 sati počinje Jedan na jedan – trka sa žlicom i jajima, a u 12 sati na rasporedu je Nađi me – potraga za čokoladnim jajima skrivenim po Tvrđavi Barone. Pobjednike očekuju i slatke nagrade, a oni manje sretne ruke moći će se utješiti ponudom gastro centra Tvrđave Barone. 

Divovska pisanica, ideja nastala u suradnji s Turističkom zajednicom grada Šibenika, za Uskrsni će ponedjeljak, ukrašena rukama građana, biti izložena na Trgu Pavla Šubića I na kojem u 11 sati započinje bogat program već tradicionalnog Uskrsnog doručka.

Program Velike subote na Tvrđavi Barone:

  • 9 do 17 sati : ukrašavanje najveće gradske pisanice
  • 11 sati:  Jedan na jedan – trka s jajima
  • 12 sati:  Nađi me – potraga za skrivenim čokoladnim jajima

Za sve prijatelje šibenskih tvrđava, sadašnja i buduće, cijene godišnjih članskih ulaznica ostaju po cijeni od 50 kuna s kojima je neograničen ulazak na obje revitalizirane šibenske tvrđave, Tvrđavu sv. Mihovila i Tvrđavu Barone. Također, po cijeni od 110 kuna, koliko je cijena obiteljske članske iskaznice, učlaniti se mogu i obitelji sa svom djecom mlađom od 18 godina i uživati u čaroliji obnovljenih šibenskih tvrđava.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti