HR
EN

U Kantuniću radionica izrade ekološkog nakita

27.11.2020.

Za sam kraj studenog u Kantuniću se sprema nova kreativna radionica kojom će se zaključiti dosadašnja druženja u centru grada. U petak, 27. studenog u goste stiže Sanja Kljajić, šibenska amaterska umjetnica koja će s malim sudionicima radionice izrađivati ekološki nakit - ogrlice, narukvice, prstenje i naušnice od drva masline, hrasta, graba koje će dječja mašta kombinirati s gumenim elementima i ukrasiti šljokicama. Radionica počinje u 17:30 sati, a broj sudionika je ograničen.

Dok male ruke vrijedno izrađuju nakit, njihova pratnja može iskoristiti promotivne akcije koje su pripremili obrtnici smješteni u staroj gradskoj jezgri. Prilika je to da se predblagdanskom kupnjom podrži njihov daljnji rad, kreiranje i djelovanje.  

Od početka listopada, nasmijana lica, kreativne ideje, nova znanja i puno zabave obilježila su popodnevna druženja u Kantuniću, a i nedjelje na Baroneu. No, u skladu s mjerama i odredbama nadležnih institucija buduće planirane aktivnosti se obustavljaju

Tvrđave Sv. Mihovila i Barone ostaju otvorene za posjetitelje od utorka do nedjelje u vremenu od 9 do 16 sati, dok ugostiteljski objekt na Tvrđavi Barone neće raditi od subote, 28. studenog.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti