HR
EN

Tvrđava sv. Mihovila čestita Međunarodni dan prijateljstva: ČLANOVI KLUBA PRIJATELJA REZERVIRAJU SVOJE ULAZNICE ZA KONCERT URBANA & 4!

30.07.2015.

Tvrđava sv. Mihovila, kulturna atrakcija godine i najljepša pozornica na Jadranu, u ovoj sezoni nakon održanih 13 vrhunskih večernjih događanja nastavlja u još jačem ritmu! 

Neponovljivi Urban zajedno sa svojom 4 zakazan je za 8. kolovoz kada će u sklopu Jägermeister Adriatic Toura 2015. po prvi puta gostovati na pozornici Tvrđave sv. Mihovila! Ulaznice za ovaj koncert ne nalaze se u prodaji, ali svi članovi Kluba prijatelja tvrđave svoje dvije ulaznice mogu rezervirati putem e-maila:  tvrdjavasvmihovil@muzej-sibenik.hr ili pozivom na broj 091/ 497 55 47, zaključno do ponedjeljka, 3. 8. u 22 sata.

Rezervirane ulaznice članovi Kluba prijatelja moći će predignuti na blagajnama Tvrđave sv. Mihovila od srijede, 5. 8., a od petka 7. 8. i na štandu kod HNK na Poljani na kojem će moći preuzeti i svoje besplatne ulaznice za Motovun Film Festival koji će na Tvrđavi gostovati od 13. do 15. kolovoza u sklopu programa: Mihovil gleda filmove!

Tvrđava sv. Mihovila svim svojim prijateljima čestita Dan prijatelja i poklanja im niz pogodnosti:

  • 10. 8. Strana B: Kaya Farzsky- besplatan ulaz uz predočenje članske iskaznice
  • 13. – 15. 8. Slobodan ulaz na Motovun Film Festival u Šibeniku: Mihovil gleda filmove
  • Do 50% niža cijena ulaznice za pojedina večernja događanja u organizaciji Tvrđave
  • Slobodan ulaz za dnevni posjet cijelu godinu

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti