HR
EN

Tvrđava sv. Mihovila čestita Međunarodni dan prijateljstva: ČLANOVI KLUBA PRIJATELJA REZERVIRAJU SVOJE ULAZNICE ZA KONCERT URBANA & 4!

30.07.2015.

Tvrđava sv. Mihovila, kulturna atrakcija godine i najljepša pozornica na Jadranu, u ovoj sezoni nakon održanih 13 vrhunskih večernjih događanja nastavlja u još jačem ritmu! 

Neponovljivi Urban zajedno sa svojom 4 zakazan je za 8. kolovoz kada će u sklopu Jägermeister Adriatic Toura 2015. po prvi puta gostovati na pozornici Tvrđave sv. Mihovila! Ulaznice za ovaj koncert ne nalaze se u prodaji, ali svi članovi Kluba prijatelja tvrđave svoje dvije ulaznice mogu rezervirati putem e-maila:  tvrdjavasvmihovil@muzej-sibenik.hr ili pozivom na broj 091/ 497 55 47, zaključno do ponedjeljka, 3. 8. u 22 sata.

Rezervirane ulaznice članovi Kluba prijatelja moći će predignuti na blagajnama Tvrđave sv. Mihovila od srijede, 5. 8., a od petka 7. 8. i na štandu kod HNK na Poljani na kojem će moći preuzeti i svoje besplatne ulaznice za Motovun Film Festival koji će na Tvrđavi gostovati od 13. do 15. kolovoza u sklopu programa: Mihovil gleda filmove!

Tvrđava sv. Mihovila svim svojim prijateljima čestita Dan prijatelja i poklanja im niz pogodnosti:

  • 10. 8. Strana B: Kaya Farzsky- besplatan ulaz uz predočenje članske iskaznice
  • 13. – 15. 8. Slobodan ulaz na Motovun Film Festival u Šibeniku: Mihovil gleda filmove
  • Do 50% niža cijena ulaznice za pojedina večernja događanja u organizaciji Tvrđave
  • Slobodan ulaz za dnevni posjet cijelu godinu

[OBAVIJEST]

Dragi posjetitelji, u petak i subotu (24. i 25. svibnja) radno vrijeme City Pointa je od 9 do 20 sati. Izvrsna prilika da se učlanite u Klub prijatelja i podignete ulaznicu za subotnje predavanje Levisona Wooda i Gorana Milića.

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE]

Dear visitors, City Point working hours on Friday and Saturday (May 24th i 25th) are from 9 AM to 8 PM. It's great opportunity to get your ticket for Levison Wood's Saturday lecture at St. Michael's Fortress.

Fortress of Culture Team