HR
EN

Tvrđava kulture Šibenik proširuje pogodnosti za članove Kluba prijatelja!

22.10.2018.

U suradnji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Šibeniku koje komičnom operom ,,Bastien i Bastiena'' otvara koncertnu  sezonu 2018./2019. u srijedu, 24. listopada u 20 sati, Tvrđava kulture članovima Kluba prijatelja šibenskih tvrđava osigurala je popust od 60% na cijenu ulaznice.

Uz predočenje valjane članske iskaznice, članovi Kluba ulaznicu po cijeni od 20 kuna mogu kupiti na blagajni HNK Šibenik u uredovno radno vrijeme, odnosno radnim danom od 10 do 12 sati te na dan koncerta od 18 do 20 sati.

Operu jednočinku sa samo 12 godina napisao je napisao Wolfgang Amadeus Mozart dok su je mladi talentirani glazbenici Antun Petrušanec i Bože Jurić- Pešić (koji ujedno glumi lik Bastiena) adaptirali i preveli na hrvatski jezik.

Djelo komičnog karaktera izvode operni solisti Bože Jurić- Pešić, Tea Požgaj (Bastiene) i Joško Tranfić (Colas) uz klavirsku pratnju Rozarje Samodol.

Uz pjevane dijelove, u 50 minuta izmjenjuju se i oni govoreni, što djelu daje dozu dinamičnosti i čini ga primjerenim svim uzrastima.

 

[OBAVIJEST]

Dragi posjetitelji, u petak i subotu (24. i 25. svibnja) radno vrijeme City Pointa je od 9 do 20 sati. Izvrsna prilika da se učlanite u Klub prijatelja i podignete ulaznicu za subotnje predavanje Levisona Wooda i Gorana Milića.

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE]

Dear visitors, City Point working hours on Friday and Saturday (May 24th i 25th) are from 9 AM to 8 PM. It's great opportunity to get your ticket for Levison Wood's Saturday lecture at St. Michael's Fortress.

Fortress of Culture Team