HR
EN

Tvrđava kulture i Vinoplod Vinarija nastavljaju partnerstvo: Potpisan ugovor na Tvrđavi Barone

19.04.2023.

Jutrošnjim potpisivanjem ugovora o suradnji na Tvrđavi Barone nastavljeno je lani započeto partnerstvo Tvrđave kulture i Vinoplod Vinarije Šibenik. Ugovor su potpisali ravnateljica Tvrđave kulture Gorana Barišić Bačelić i direktor Vinoplod Vinarije Krešimir Lokas.

Barišić Bačelić i Lokas izrazili su obostrano zadovoljstvo nastavkom suradnje na lokacijama kojima upravlja Tvrđava kulture – tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana, Barone i Kućom umjetnosti Arsen.

„Zadovoljstvo nam je i čast što i ove godine surađujemo s Vinoplodom. Ovom vrijednom suradnjom osigurali smo partnera koji će svojim doprinosom dati dodatan vjetar u leđa nizu aktivnosti kojima se bavimo s jednim zajedničkim ciljem – biti nacionalno i europski relevantni u upravljanju kulturnom baštinom i organizaciji čitavog niza događaja u kulturi“, poručila je ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik Gorana Barišić Bačelić.

„Zadovoljstvo nam je što i ove godine nastavljamo suradnju i što smo sponzori Tvrđavi kulture. Drago nam je da iz godine u godinu cijela ta priča ide uzlaznom putanjom i što se naš grad promovira na najbolji način. Veselimo se svim zajedničkim budućim projektima“, istaknuo je direktor Vinoplod Vinarije Šibenik Krešimir Lokas.

Sklopljenim partnerstvom i ove su godine na dobitku kako članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava, tako i članovi Vinoplodovog Loyalty kluba! Svi s članskom iskaznicom Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ostvaruju popust od 10 posto na kupovinu finih vina, likera i drugih pića u diskontu Vinoplod Vinarije i obrnuto – svi uključeni u Loyalty program šibenske vinarije imaju 10 posto popusta na kupovinu pažljivo biranih suvenira i drugih proizvoda u shopovima na Tvrđavi sv. Mihovila, Tvrđavi Barone i Tvrđavi sv. Ivana. Kako bilo, dobro je biti u klubu!

Za spomenuti je da je Vinoplodov diskont ujedno i prodajno mjesto Eventima pa po svoje ulaznice za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila možete i tamo!

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti