HR
EN

Tvrđava Barone slavi osmi rođendan: Počinjemo s nedjeljnim druženjima uz radionice i akcije u Klubu prijatelja!

24.01.2024.

Povodom osmog rođendana Tvrđave Barone od ove nedjelje počinju druženja uz posebno osmišljene programe! Prva je na rasporedu radionica Portret starog Šibenika, a tu je i 1 + 1 akcija u Klubu prijatelja!

Otkako je otvorena 2016. godine, Tvrđava Barone je ubrzo postala omiljeno mjesto za druženje svih generacija Šibenčana koji su pronašli svoje mjesto za dnevni izlet ili večernji izlazak, a nova prigoda za druženje uz zanimljiv program već je ovu nedjelju! Prognoza kaže da će biti sunčano i toplo pa dok roditelji uživaju na našem štekatu s najljepšim pogledom na grad, za djecu smo pripremili radionicu Portret starog Šibenika.

Nakon projekcije dokumentarnog filma Barone kroz koji djeca upoznaju glavne točke svakodnevnog gradskog života Šibenika u 17. stoljeću te ličnosti baruna von Degenfelda, junaka obrane grada za vrijeme Kandijskog rata i povjesničara Frane Divnića, svoje znanje o istima djeca će provjeriti kvizom.

Radionica počinje u 11 sati, broj sudionika je ograničen, prijaviti se može na mail citypoint@tvrdjava-kulture.hr do subote 27. siječnja, a namijenjena je uzrastu od sedam godina naviše. Prva je to u nizu radionica koje će se tijekom veljače održavati svake nedjelje na Tvrđavi Barone!

Nedjelja je pravi dan i za učlaniti se u Klub prijatelja ili obnoviti isteklo članstvo, jer uz novu člansku iskaznicu na Tvrđavi Barone druga je gratis. Članovi Kluba prijatelja, podsjećaju iz Tvrđave kulture, imaju niz prijateljskih pogodnosti tijekom cijele godine – od neograničenog broja ulaza na Tvrđavu sv. Mihovila, sv. Ivana i Barone, popuste u suvenirnicama triju tvrđava, povoljnije cijene programa u Kući umjetnosti Arsen i na Baroneu, kao i popust na ulaznice za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila koje organizira Tvrđava kulture.

Ulaz na Tvrđavu Barone slobodan je sve do ožujka, a vikendima u veljači nastavit će se održavanje dječjih radionica i različitih programa. 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!