HR
EN

Tvrđava Barone predstavljena na međunarodnoj konferenciji Conventa Crossover

30.08.2018.

Tvrđavom Barone kao jedinstvenom lokacijom za organiziranje posebnih događanja danas je sudionike Conventa Crossover  konferencije upoznala Javna ustanova Tvrđava kulture Šibenik. Na poziv organizatora konferencije, Tvrđavu Barone, znamenitost koja je prvenstveno specifična zbog svoje povijesne važnosti i činjenice da je danas dio bogatog šibenskog kulturnog nasljeđa, Ustanova je predstavila kao lokaciju koja se nakon revitalizacije prometnula u mjesto održavanja brojnih posebnih događanja čime doprinosi stvaranju imidža grada Šibenika kao destinacije kongresnog i MICE turizma.

Conventa Crossover konferencija koja u Ljubljani od 30. do 31. kolovoza okuplja vodeće stručnjake u područjima usko vezanim uz organizaciju i provedbu događanja za cilj ima razmjenu iskustava, educiranje o najnovijim trendovima u organizaciji događanja te međusobno profesionalno povezivanje sudionika. 

Namijenjena prvenstveno voditeljima marketinških agencija,  predstavnicima turističkih destinacija i menadžerima lokacija specijaliziranih za organizaciju posebnih događanja, ali i svim kreativcima, dionicima u turističkim destinacijama, i onima koji su usko vezani uz organizaciju i promociju događanja, Conventa Crossover svojim kreativnim formatom potiče interakciju među svim sudionicima konferencije.

Bogat program konferencije koja se održava u Kazalištu lutaka Ljubljana zamišljen je kao fuzija različitih formata predavanja, radionica, kratkih prezentacija pojedinih lokacija za održavanje događanja, panela, nakon kojih slijedi opušteniji dio: glasanje za najbolji događaj u ovom dijelu Europe, kojem će biti dodijeljena Conventa Best Event Award, prema izboru žirija i samih sudionika konferencije.

Organizator konferencije je slovenska marketinška agencija Toleranca Marketing koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji međunarodnih kongresa i konferencija, poslovnih susreta i osmišljavanja kreativnih projekata. Uz potporu Turističke zajednice Slovenije, Turističke zajednice Slovenije i Kazališta lutaka Ljubljana, Conventa Crossover predstavlja se kao jedinstveni festival događanja i marketinga u centralnoj i jugoistočnoj Europi.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti