HR
EN

Tony Cetinski se vraća na Tvrđavu sv. Mihovila

12.05.2022.

Tvrđava sv. Mihovila ponovno će ugostiti jednog od najtraženijih domaćih glazbenika. Tony Cetinski najavljuje novi koncert 14. kolovoza pod nazivom #samoljubav. 

Publika u Šibeniku još dobro pamti dvije nezaboravne koncertne večeri 2019. u Krešimirovom gradu kada su tijekom tri sata publika i Tony disali kao jedno, a bend i gudački orkestar, svojim izvedbama, sve su podignuli na jednu neviđenu glazbenu ‘stepenicu’.

Sam Tony ne sumnja kako nas sve zajedno očekuje sve samo ne običan nastup:

"Koncert u tom prekrasnom zdanju u Šibeniku nije običan koncert. To je događaj koji ne može ne ostati urezan u sjećanje. Tako se sjećam svakog koncerta u Tvrđavi Sv. Mihovila, a vjerujem kako će takav biti i sljedeći. Uvijek vaš i uvijek spreman za dobru glazbu i glasno pjevanje. Nikada ne zaboravljam svoju publiku, način na koji reagira na pjesme i kako to bude u tvrđavi Sv. Mihovil. Hvala vam od srca na svemu i na ponovnom povjerenju, a mi ćemo to povjerenje garantiram vam i opravdati. Voli vas, vaš Tony."

Posljednji put su ulaznice zbog nezapamćenog interesa rasprodane doslovno u nekoliko sati. Stoga svoj primjerak za ovaj glazbeni show, osigurajte već sada putem sustava Eventim.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti