HR
EN

Terraneo Summer Break na Tvrđavi sv. Mihovila!

24.07.2015.

Uzbudljivi plesni tjedan na Tvrđavi sv. Mihovila nastavlja se u večeras i sutra, 24. i 25. srpnja kada u sklopu Terraneo summer breaka 2015. nastupaju Kokolo Afrobeat Orchestra, The Boogaloo Destroyers i Lambchop, uz vizualnu dimenziju za koju će biti zadužen La Luz Visuals kolektiv.

Kokolo Afrobeat Orchestra esencijalni su dio  nove njujorške afrobeat scene, od svojih početaka 2001. godine, kada je američki glazbenik, autor, DJ i producent Ray Lugo osnovao bend. Glazba koju izvodi Kokolo stvarana je pod snažnim utjecajem punk, rock i reggae glazbe, a njihove svirke uživo redovito poprimaju atmosferu žestokih rock koncerata.

Osnivač Kokola, Ray Lugo 2011. Godine je pokrenuo i sastav The Boogaloo Destroyers, koji će se u istoj šibenskoj večeri predstaviti publici ovogodišnjeg Terraneo Summer Breaka. Šesteročlani Destroyersi na Tvrđavu sv. Mihovila donose plesni boogaloo zvuk 21. stoljeća i svoju originalnu njujoršku fuziju latin glazbe, rhythm'n'bluesa i soula koja je 60-ih godina prošlog stoljeća postala svakodnevni soundtrack za drugu i treću generaciju mladih Kubanaca i Portorikanaca koji su odrastali uz ritmove mamba, sona, guarache, bombe i plene, ali su jednako tako bili očarani zvucima Tamla Motowna, James Browna i Ray Charlesa!

Za warm up i after program na Tvrđavi sv. Mihovila u petak 24.7. bit će zaduženi Terraneo DJ Crew – unclefunk i Borovich, a kako bi se postigla što bolja plesna klupska atmosfera, koncerti će se održati u sklopu tzv. programa Tvrđave „ispod tribine“.

Subota, 25.7., rezervirana je za svakako jedan od najiščekivanijih koncerata ovogodišnjeg Terraneo Summer Breaka - Lambchop, jedan od najcjenjenijih americana/alt-country bendova današnjice, iz Nashvillea. Lambchop, zajedno sa svojim frontmanom Kurtom Wagnerom, svoj glazbeni izričaj temelji na onoj staroj dobroj američkoj popularnoj glazbi, a u međuvremenu su razvili i brendirali sasvim svoju, specifičnu kombinaciju countryja, soula, jazza, indie-rocka i avangardne buke.

Članovi Kluba prijatelja Tvrđave sv. Mihovila i ovaj  put dobivaju više- prilikom kupnje ulaznice za Terraneo summer break 2015. na blagajnama Tvrđave, uz predočenje članske iskaznice, dobivaju još jednu ulaznicu gratis!

Svi ostali svoje ulaznice mogu nabaviti i na eventim.hr, entrio.hr, adriaticket.com, croatia-tickets.com i u caffe baru Azimut, Šibenik.

 

Tvrđava sv. Mihovila zbog iznimnog interesa posjetitelja produžuje dnevno radno vrijeme obilaska te će od ponedjeljka, 27. srpnja biti otvorena za dnevne obilaske svaki dan od 8,30 do 22 sata, osim na dane održavanje večernjih događanja na ljetnoj pozornici kada radno vrijeme završava ranije.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!