HR
EN

Sunset joga na Tvrđavi Barone

18.06.2019.

Međunarodni dan joge, 21. lipnja, u Šibeniku će biti obilježen na najbolji mogući način - besplatnim satom joge za sve zainteresirane u predivnom ambijentu Tvrđave Barone, uz zalazak sunca.

S početkom u 20 sati tim voditelja iz Divine Yoga Studia Šibenik predvoditi će vježbe osmišljene i prilagođene kako za iskusne ljubitelje joge tako i za početnike. Idealna je ovo prilika za isprobavanje vježbi, inspiriranje znanjem i nastavak primjene praktičnih alata joge u svakodnevnom životu. Kako bi što lakše nastavili prakticirati jogu, svi prisutni na poklon će dobiti knjižicu Yoga - Najljepše definicije, citati & stihovi u digitalnom formatu, koju je izradio Leonardo & Divine Energy Park.

Ulaz je slobodan svima zainteresiranima za vježbu, koji će na tvrđavi moći ući od 19:45 sati. Polaznici osim dobre volje trebaju ponijeti vlastitu prostirku za vježbanje ili ručnik za plažu.

Proslava Međunarodnog dana joge, tehnike razvoja i očuvanja tijela i duha, ali i životne filozofije u čijim dobrobitima uživaju ljudi diljem svijeta, održava se već petu godinu zaredom u 170 zemalja svijeta. U Hrvatskoj, ove će se godine obilježiti prigodnim programom od 15. do 23. lipnja na preko 38 lokacija, i to u organizaciji Veleposlanstva Indije u Hrvatskoj čiji će predstavnici sudjelovati i u programu na tvrđavi.  

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti