HR
EN

Strana B se nastavlja - večeras nastupa Detour

13.07.2015.

Tvrđava sv. Mihovila u sklopu svog novog umjetničkog programa pod tribinama Strana B danas, 13. srpnja dočekuje zagrebačku grupu Detour!

Strana B započela je koncertom poznatih jazzista - Nevena Frangeša i Elvisa Stanića, a nastavlja s još jednim Porinovcima.

Zagrebačku electro-acoustic pop skupinu Detour predvodi Nenad Borgudan uz prepoznatljiv baršunasti vokal Maje Posavec. Njihova snaga nije samo u najnovijim uratcima s aktualnog, Porinom ovjenčanog studijskog albuma 'A što ak' ja...' kao što su 'Srce veliko', 'Snijeg', 'Daleko' i 'Plešem sama' jer su nezaobilazni dio njihovih koncerata i pjesme starijeg datuma s prethodna dva studijska albuma 'Ljeto počinje', 'Mjesec', 'Gledano sa strane', 'Prijatelj' i 'Tvoje lice se promijenilo'. Njihova popularnost skriva se u zaraznim, prepoznatljivim i originalnim pjesmama.

Ulaz je na sve programe Strane B slobodan za članove Kluba prijatelja Tvrđave, kao i stranim posjetiteljima Tvrđave koji će s kupljenom dnevnom kartom moći  uživati u programu. Svi ostali dobrodošli su na koncerte po cijeni dnevnog ulaza.  Ulaznice se mogu kupiti na ulazu Tvrđave.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti