HR
EN

Strana B se nastavlja - večeras nastupa Detour

13.07.2015.

Tvrđava sv. Mihovila u sklopu svog novog umjetničkog programa pod tribinama Strana B danas, 13. srpnja dočekuje zagrebačku grupu Detour!

Strana B započela je koncertom poznatih jazzista - Nevena Frangeša i Elvisa Stanića, a nastavlja s još jednim Porinovcima.

Zagrebačku electro-acoustic pop skupinu Detour predvodi Nenad Borgudan uz prepoznatljiv baršunasti vokal Maje Posavec. Njihova snaga nije samo u najnovijim uratcima s aktualnog, Porinom ovjenčanog studijskog albuma 'A što ak' ja...' kao što su 'Srce veliko', 'Snijeg', 'Daleko' i 'Plešem sama' jer su nezaobilazni dio njihovih koncerata i pjesme starijeg datuma s prethodna dva studijska albuma 'Ljeto počinje', 'Mjesec', 'Gledano sa strane', 'Prijatelj' i 'Tvoje lice se promijenilo'. Njihova popularnost skriva se u zaraznim, prepoznatljivim i originalnim pjesmama.

Ulaz je na sve programe Strane B slobodan za članove Kluba prijatelja Tvrđave, kao i stranim posjetiteljima Tvrđave koji će s kupljenom dnevnom kartom moći  uživati u programu. Svi ostali dobrodošli su na koncerte po cijeni dnevnog ulaza.  Ulaznice se mogu kupiti na ulazu Tvrđave.

Postavke pristupačnosti