HR
EN

Strana B najavljuje prvo inozemno gostovanje sezone: argentinski sastav Sexteto Milonguero

08.06.2016.

Već u srijedu 15. lipnja kreće Strana B. Ovaj umjetnički program Tvrđave sv. Mihovila zamišljen kao druga strana prekrasne ljetne pozornice, namijenjen prvenstveno intimnijoj atmosferi u kojoj su prošlo ljeto uživali domaći i strani posjetitelji najavljuje prvi inozemni program sezone: nastup argentinskog sastava Sexteto Milonguero. Sastav koji nam dolazi iz Buenos Ariesa ove godine obilježava 10 godina postojanja, a osnovan je s jednostavnom namjerom sviranja plesnog tango repertoara s naglaskom na klasicima 40-tih godina prošlog stoljeća. U sklopu europske turneje nastupaju i u Šibeniku pa će tako Tvrđava sv. Mihovila zasjati i kao milonga, mjesto na kojem se pleše tango. Ova latino-američka poslastica samo je uvertira u bogat program koji nas ovo ljeto očekuje ispod tribina najljepše pozornice.

Sexteto Milonguero, čine Mauricio Host na bandoneonu (tango harmonika), Marisol Canessa i Gustavo Garay, violine, Cristian Sepúlveda na kontrabasu u pratnji Juana Riveroa na klaviru uz nezaboravan vokal Javiera Di Ciriacoa. Koncert započinje u 21 sat

Svi programi u sklopu Strane B i dalje ostaju besplatni za sve članove Kluba prijatelja! Prijatelji Tvrđave uz predočenje svoje članske iskaznice mogu uživati u programima, kao i svi posjetitelji s kupljenom dnevnom kartom. Svi ostali dobrodošli su u Klub prijatelja, a učlaniti se mogu na licu mjesta na blagajni tvrđave sv. Mihovila.

Članovi Kluba prijatelja ostvaruju i slobodan ulaz na filmski program Tvrđave Barone „Srijedom po svijetu“ koji kreće u srijedu 22. lipnja kada će kao prvi od ukupno osam filmova bit prikazan argentinski film nominiran za Oskara “Divlje priče”.

Sve pogodnosti koji ostvaruju članovi Kluba prijatelja, kao i opće uvjete i pravila možete provjeriti ovdje .

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!