HR
EN

Stay Tuned - jubilarni peti koncert ŠPD "Kolo" i Simfonijskog puhačkog orkestra HV-a!

17.08.2018.

Šibensko pjevačko društvo „Kolo“ uz već tradicionalnu suradnju sa Simfonijskim puhačkim orkestrom HV-a, i ove godine, petu sezonu zaredom, vraća se Tvrđavi sv. Mihovila kako bi svojim nastupom zaokružilo još jednu uspješnu koncertnu sezonu tvrđave i uveličalo obilježavanje Dana grada Šibenika i blagdana sv. Mihovila.

Gradski čuvari zborskog pjevanja i Simfonijski puhački orkestar HV – a će 28. rujna s početkom od 20 sati publiku na najljepšoj pozornici Jadrana povesti u jedinstvenu glazbenu šetnju.

     

U sklopu njihova ovogodišnjeg programa pod nazivom Stay Tuned naći će se obrade pjesama iz mjuzikla poput Priča sa zapadne strane i Mačke, kino-hitova poput Igara gladi, Gospodara prstenova i Ratova zvijezda, te glazbeni brojevi iz remek djela domaće kinematografije.

Da su kolaši sam vrh hrvatskog zborskog pjevanja potvrđuje niz nagrada koje su primili za svoje nastupe na festivalima i natjecanjima zborova u Hrvatskoj i inozemstvu. Oslonjeni na duboko ukorijenjenu tradiciju pjevanja u Šibeniku uvijek iznova uspijevaju iznenaditi kvalitetom izvedbe te oduševiti bogatstvom i raznolikošću repertoara.

Šibensko pjevačko društvo „Kolo“ ove godine slavi svoj 119. rođendan, a naziv ovogodišnjeg koncerta Stay Tuned, navješćuje još jednu, noviju tradiciju omiljenih šibenskih zboraša – onu nastupanja na ljetnoj pozornici najstarije šibenske tvrđave.

U toj tradiciji uz „Kolo“ stoji i Simfonijski puhački orkestar HV-a, koji je u svojih dosadašnjih dvadeset i pet godina djelovanja repertoarom obuhvatio hrvatske praizvedbe djela svjetske glazbene baštine, djela suvremenih skladatelja i praizvedbe hrvatskih autora.

[ULAZNICE]

Posjetitelje koji žele „ostati u toku“ s „Kolom“, Simfonijskim orkestrom HV-a i Tvrđavom sv. Mihovila razveseliti će podatak da su ulaznice, po cijeni od 100 kuna u prodaji od danas 17. kolovoza 2018. na svim prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: u City Pointu (Don Krste Stošića 1) i na blagajnama tvrđava sv. Mihovil i Barone, te sustavima www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com

  

Ni ovaj put Tvrđava kulture Šibenik nije zaboravila na svoje vjerne članove Kluba prijatelja! Individualni članovi mogu ostvariti popust od 10% na kupnju jedne ulaznice, dok obitelji taj popust ostvaruju na dvije kupljene ulaznice. Također, klijenti Addiko banke mogu ostvariti popust od 5% na jednu ulaznicu uz predočenje svoje Addiko kartice. Navedeni popusti ostvaruju se isključivo u City Pointu.

Plaćanje ulaznica Mastercard i Maestro karticama na svim fizičkim prodajnim mjestima tvrđava također nose 10% popusta. Popusti se ne zbrajaju.

Stay Tuned i vidimo se na Tvrđavi sv. Mihovila – 28. rujna u 20 sat!

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti