HR
EN

Slobodan ulaz za vikend i dječje radionice!

15.02.2019.

Kroz edukativni program radionica za djecu Moja tvrđava znanja i ove će subote, 16. veljače, mladi kreativci željni znanja učiti kroz igru!

Na Tvrđavi Barone, u 10:30 sati započinje radionica „Moj novčić“. Vrijedne ruke mladih sudionika izrađivati će repliku bagatina od gline dok uče slavnu povijest ovog šibenskog novčića. Repliku koju izrade djeca mogu ponijeti doma, kao trajni podsjetnik na vrijeme provedeno na tvrđavi.

Druga radionica „Upoznajmo zaboravljeno oružje“ počinje točno u podne – doduše ne pucnjem iz topa, već učenjem o njima i ostalim vrstama oružja koja su se koristila na šibenskim tvrđavama kroz povijest. Obje su radionice primjerene za uzrast od 7 godina naviše, a broj sudionika je ograničen. Svi zainteresirani prijavu mogu poslati na mail adresu Kluba prijatelja šibenskih tvrđava, klub.prijatelja@tvrdjava-kulture.hr.

Dok mladi uče, odrasli se mogu opustiti i uživati u posebnoj ponudi bistroa Barone i pogledu na grad. Ulaz na tvrđavu bit će slobodan tokom cijelog vikenda, u subotu i nedjelju, 16. i 17. veljače, stoga iskoristite lijepo vrijeme i prošetajte do Baronea!

Detaljnije o radionicama i rasporedu njihova održavanja narednih vikenda provjerite na web stranici Tvrđave Barone.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti