HR
EN

Poznat prvi izvođač jubilarne koncertne sezone na Tvrđavi sv. Mihovila

16.01.2023.

Jedan od najvećih i najutjecajnijih post rock bendova svih vremena, islandski Sigur Rós odsvirat će 24. i 25. srpnja dva koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila!

Šest godina nakon rasprodanog briljantnog koncerta u zagrebačkom Domu sportova Sigur Ros stižu u Šibenik na pozornicu koja ove godine obilježava jubilarnu desetu sezonu!

Islandski velikani posvetit će joj dva dana velike svjetske turneje u kojima će fanovi bend moći vidjeti u dva najintimnija nastupa s obzirom na to da će se u prodaji naći svega 1000 ulaznica po danu.

U 2023. grupa će krenuti na svoju prvu turneju nakon pet godina, pratit će je i novi studijski album, ali i poznato lice u postavi u koju se vratio klavijaturist Kjartan Sveinsson. Nova turneja proći će i u znaku 20. godišnjice prekretničkog albuma „( )“, jednog od najpoznatijih djela kompletne post / ambijentalne rock scene, za koji je bend dobio i Grammyja. Na koncertima će izvesti barem šest pjesama s tog izdanja, uključujući i moćnu „Untitled #8“ s kojom već godinama završavaju setove.

Ulaznice po cijeni od 63 Eur u prodaju kreću u srijedu 18. siječnja u 10:00. Nakon što se rasproda prvi kontingent od 500 ulaznica cijena za preostale se diže na 66 Eur. Prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, sva Eventim prodajna mjesta, kao i Eventim online.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti