HR
EN

Šibenske tvrđave produžuju svoje radno vrijeme!

30.03.2018.

Od nedjelje, 1. travnja, svi zainteresirani mogu uživati u najljepšim pogledima na grad s tvrđava sv. Mihovila i Barone - svakodnevno od 9 do 20 sati.

Posjetitelje Tvrđave Barone za Uskrs uz kavu očekuje i tradicionalna uskršnja pogača. Pozivamo sve posjetitelje da i ostale proljetne dane provedu na bedemima naših tvrđava!

Pauze od razgledavanja tvrđave sv. Mihovila od 6. travnja posjetitelji mogu provesti opuštajući se u prekrasnom ambijentu ispod najpopularnijih tribina na otvorenom. Ugostiteljski objekt Castrum i ove godine priprema raznolik izbor toplih i hladnih napitaka namijenjenih trenutcima uživanja.

Podsjećamo da je cijena godišnje članarine za Klub prijatelja šibenskih tvrđava 50 kuna s kojom je neograničen ulazak na obje revitalizirane šibenske tvrđave, Tvrđavu sv. Mihovila i Tvrđavu Barone. Također, po cijeni od 110 kuna, koliko je cijena obiteljske članske iskaznice, učlaniti se mogu i obitelji sa svom djecom mlađom od 18 godina i uživati u čaroliji obnovljenih šibenskih tvrđava.

Ljetna sezona dobrih vibracija na tvrđavi sv. Mihovila sve je bliže, stoga je važno napomenuti da članovi Kluba prijatelja u City pointu šibenskih tvrđava ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica za najavljene koncerte talijanske jazz senzacije Maria Biondija te nezaustavljive rock buntovnice LP.

Postavke pristupačnosti