HR
EN

Šibenska Tvrđava kulture i OTP banka nastavljaju suradnju: 'Za dodatan vjetar u leđa važno je imati dobre partnere'

29.06.2022.

Potpisivanjem dvogodišnjeg ugovora o poslovnoj suradnji danas na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila nastavljeno je lani započeto partnerstvo OTP banke i Tvrđave kulture Šibenik.

Ugovor su potpisali u ime OTP banke predsjednik Uprave banke, gosp. Balázs Békeffy i Gorana Barišić Bačelić, ravnateljica JU Tvrđave kulture Šibenik.

„Poslovna politika OTP banke je, osim pružanja vrhunske financijske usluge svim svojim klijentima, i razvijanje dubokih veza sa svim lokalnim zajednicama u kojima posluje. Prije godinu dana smo započeli suradnju s Tvrđavom kulture i ponosni smo što smo postali dio jedne izuzetne priče u kojoj se u Šibeniku spaja bogata baština s kulturnim i zabavnim sadržajima privlačeći goste iz cijele Hrvatske, a i šire. Lani smo, osim početka suradnje s Tvrđavama imali i značajnu donaciju od preko pola milijuna kuna za Odjel pedijatrije bolnice u Šibeniku u sklopu našeg donacijskog programa „Zaokruži“ čime smo dodatno potvrdili kako ovdje nismo samo da bi ostvarili svoje poslovne ciljeve, nego i da sudjelujemo u životu grada Šibenika podupirući i pomažući različite društvene aktivnosti, kojih je u Tvrđavi veliki broj, a vjerujem kako će ih zahvaljujući i ovom partnerstvu biti još i više", izjavio je prilikom potpisivanja Ugovora predsjednik Uprave OTP banke Balázs Békeffy .

Zadovoljstvo nastavkom uspješne suradnje istaknula je i Gorana Barišić Bačelić, ravnateljica Tvrđave kulture, javne ustanove u kulturi koja u Šibeniku upravlja tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Barone te Kućom umjetnosti Arsen.

„Imati partnere koji će dati dodatan vjetar u leđa kad zatreba od izuzetne je važnosti za kvalitetan rad. OTP banka naš je vrijedan suradnik s kojim dijelimo slične vrijednosti i viziju poslovanja. Zbog svega toga jako smo sretni i zadovoljni što ćemo surađivati i ove godine i što je Tvrđava kulture prepoznata kao kvalitetan kulturni brend. Već devetu sezonu za redom trudimo se biti relevantni ne samo u Hrvatskoj, već i u Europi i svijetu. Tvrđave su nezaobilazna točka na karti svim posjetiteljima Šibenika i okolice, a dobar glas o brojnim i raznovrsnim kulturnim i zabavnim događanjima koja na njima organiziramo širi se daleko van granica Hrvatske. Napornim višegodišnjim radom i entuzijazmom pozicionirali smo se kao važan segment kulturnih i kreativnih industrija i zahvalni smo OTP banci koja je prepoznala našu vrijednost i ukazala nam povjerenje i ove godine. Zajedno možemo napraviti još više i biti još bolji!“, istaknula je ravnateljica Tvrđave kulture Gorana Barišić Bačelić.

Tvrđava kulture, spomenimo, odnedavno upravlja i trećom obnovljenom šibenskom gradskom utvrdom – Tvrđavom sv. Ivana koja je svečano otvorena početkom lipnja nakon zahtjevne dugogodišnje obnove.

Uz tvrđave sv. Mihovila i Barone te lani otvorenu Kuću umjetnosti Arsen, četvrta je to lokacija kojom Tvrđava kulture rukovodi, stoga je suradnja s OTP bankom vrijedan poticaj i dodatan par krila, poručuju iz Ustanove.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti