HR
EN

Šibenska narodna glazba i 4 Tenora u rujnu na pozornici Tvrđave sv. Mihovila

18.08.2021.

Šibenska narodna glazba ove se godine vraća na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila, gdje će u petak, 10. rujna na svom cjelovečernjem koncertu ugostiti jedne od najtraženijih glasova na hrvatskoj glazbenoj sceni, 4 Tenora! Tako će se orkestru pod ravnanjem maestra Damira Marušića pridružiti Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak.

Orkestar koji djeluje preko 170 godina svakim svojim koncertom iznova iznenadi publiku novim, svježim repertoarom, a za nastup na Mihovilu su pripremili vječne klasike čije će instrumentalne aranžmane obogatiti snažni vokali 4 Tenora. I jedne i druge aktere ove koncertne večeri publika željno iščekuje: Glazbare jer su njihovi koncerti na tvrđavi jedni od rijetkih nastupa uživo. Naime, orkestar godišnje održi samo dva koncerta uživo, a situacija prošle godine uzrokovala je da izostane njihov nastup na tvrđavi. S druge strane, 4 Tenora i šibenska publika očito imaju neku „tajnu vezu“ sudeći po tri osvojene nagrade publike na Večerima dalmatinske šansone (2017., 2019., 2020.).

Detalji o programu bit će objavljeni uskoro, no bez sumnje je da će rujanska večer ostati u dugom sjećanju onih koju svoju ulaznicu osiguraju na vrijeme i pridruže se koncertu na pozornici među zidinama najstarije šibenske tvrđave.

Ulaznice po cijeni od 130 kuna u prodaji su od srijede, 18. kolovoza u podne ekskluzivno za korisnike Mastercard® i Maestro® kartica kartica online putem sustava Eventim. Oni najbrži ostvaruju i popust od 15% na ograničeni kontigent ulaznica. 

Od petka, 20. kolovoza (od 12 sati) ulaznice kreću u regularnu prodaju u sustavima Eventim i Croatia Tickets te u City Pointu šibenskih tvrđava gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica. 

Organizator Tvrđava kulture Šibenik ističe kako će se događanje održavati u ograničenom kapacitetu gledališta, u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!